21kasia21
mamcia N&N :)
a i widze, ze znow temat o jedzeniu...hmmm...a ja znow sie nie moge wypowiedziec
ale za to mowilyscie tez o tym czy wy lubicie mleko itp. to do tego sie dolacze
) a wiec ja mleka nie znosze- po prostu mi smierdzi i mam odruch wy.... a co do przetworow mlecznych too serow zadnych tez nie jem, smietany, jogurtow naturalnych tez nie. jedyne co na mleku to jogurty, ale takie normalne smakowe i lody-ktore uwielbiam
):-)czasem sie zdarzy budyn, ale musi byc goracy i bez zadnych grudek
wedlinki to tylko takie bez zadnego tluszczu i zadnych zylek a mieso to tylko kurczak i mieso mielone
) i takie to
)
ale za to mowilyscie tez o tym czy wy lubicie mleko itp. to do tego sie dolacze
wedlinki to tylko takie bez zadnego tluszczu i zadnych zylek a mieso to tylko kurczak i mieso mielone
mieli niby wszystkich powiadomic, ale do nas to powiadomienie nie dotarlo jeszce
no ale to nic, na drzwiach napisali, ze trzeba przyjsc w nastepna srode, pojdziemy-mam nadzieje, ze nas przyjma....

ale zdjec nie wkleje przez najblizszy czas bo nie bede im komputera moimi zdjeciami zasmiecac;-) a w ogole ostatnio nicoska nie moze sobie cos zasypiac wieczorem i placze i sie meczy a ja ja musze na rekach usypic i nosic, tak bylo przez te dni co mnie nie bylo i wczoraj i nie wiem jak dzis ale sie tez chyba zapowiada...
a dzis zasnela i obudzila sie o 6
postep
I dziala od wczoraj....Ale nie mam juz miejsca na suszarce.Cale mieszkanie tonie po prostu w brudnych szmatach...Malizna oczywiscie dodatkowo brudzila wiecej niz zazwyczaj...A w rekach prac tego nijak nie mialam czasu....No coz