• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a i widze, ze znow temat o jedzeniu...hmmm...a ja znow sie nie moge wypowiedziec:no: ale za to mowilyscie tez o tym czy wy lubicie mleko itp. to do tego sie dolacze:)) a wiec ja mleka nie znosze- po prostu mi smierdzi i mam odruch wy.... a co do przetworow mlecznych too serow zadnych tez nie jem, smietany, jogurtow naturalnych tez nie. jedyne co na mleku to jogurty, ale takie normalne smakowe i lody-ktore uwielbiam:)):-)czasem sie zdarzy budyn, ale musi byc goracy i bez zadnych grudek:baffled:wedlinki to tylko takie bez zadnego tluszczu i zadnych zylek a mieso to tylko kurczak i mieso mielone:)) i takie to:))

reklama
a i pisalam wam w ostatnim poscie(sprzed 33 stron, hihi:))ze ide znicolka na szcepienie- i poszlysmy, ale bylo jakies szkolenie personelu i niestety bylo zamkniete:crazy: mieli niby wszystkich powiadomic, ale do nas to powiadomienie nie dotarlo jeszce:wściekła/y: no ale to nic, na drzwiach napisali, ze trzeba przyjsc w nastepna srode, pojdziemy-mam nadzieje, ze nas przyjma....

Jeśli chodzi o jedzenie łyżeczkami to wypróbowałam gumowe, kacperek za kazdym razem za mocno przygryzał łyżeczki plastikowe i mi płakał, kupiłam gumową i jest REWELACJA! naprawdę polecam.
Zapraszania gości ciąg dalszy- mam już dość , jestem zakatarzona ,prawie zaniemówiłam bo mam taką chrype a tu jeszcze tyle gosci zostało;/
Kacperek grzeczniutki, czesto w dzień mi śpi a i z nocką nie mamy żadnych problemów! biorę sie za sprzątanie...

kasiu powinni cie poinformowac .ja ide z kamilkiem we wtorek.
jak D. wroci z pracy to idziemy kupic kamilowi stroj do chrztu mam taki jeden upatrzony .
zobaczcie jaki z niego luzak lezy z reka w kieszeni:-D

noo kamil luzaczek:));-) a nicosia sie wlasnie obudzila a spala od 10 :szok: ale zdjec nie wkleje przez najblizszy czas bo nie bede im komputera moimi zdjeciami zasmiecac;-) a w ogole ostatnio nicoska nie moze sobie cos zasypiac wieczorem i placze i sie meczy a ja ja musze na rekach usypic i nosic, tak bylo przez te dni co mnie nie bylo i wczoraj i nie wiem jak dzis ale sie tez chyba zapowiada...:baffled:
a wczoraj moj mezulek kupil ciemne zaslony do sypialni, zeby rano nicola dluzej spala- bo tak jak sie obudzila o 5 i juz bylo jasno w pokoju to juz nie zasnela bo widziala, ze to juz dzien....spryciula:tak: a dzis zasnela i obudzila sie o 6:)):laugh2: postep:))hihi, ale w pokoju na prawde ciemno, szarawo(a raczej to czerwonawo);-)

reklama
Hej,hej dziewczynki :-)

Co slychac?

Ja tluke sie po mieszkaniu.Ostatnie 2 tygodnie mialam zepsuta pralke.Mialam wezwac fachowca ale najpierw chcialam zeby mezus zobaczyl...No i okazalo sie,ze fachowca nie trzeba :angry: I dziala od wczoraj....Ale nie mam juz miejsca na suszarce.Cale mieszkanie tonie po prostu w brudnych szmatach...Malizna oczywiscie dodatkowo brudzila wiecej niz zazwyczaj...A w rekach prac tego nijak nie mialam czasu....No coz :wściekła/y: Z tymi mezczyznami...Ale kazdy ma przeciez jakies wady.Tylko jak ja dzisiaj mam doprowadzic mieszkanie do wzglednego ladu???

Dzisiaj Zuzik konczy 5 miesiac!Alez juz duuuuza dziewczynka :laugh2: No a ja 25 lat.Wspolna imprezka :-) W kazdym razie zabieram sie zaraz za najslynniejsze ciasto na bb:ciasto cytrynowe. :-D No i musze dokonczyc sprzatanie...Jesli wymysle co zrobic z brudami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry