ewa_adu
Fanka BB :)
KAsia no, Ty jesteś zajebistaa jajka uwielbiam w kazdej postaci
ale ja też lubię 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KAsia no, Ty jesteś zajebistaa jajka uwielbiam w kazdej postaci
ale ja też lubię 
Tak jak mnei daje dzissiaj, także chyba za dużo nie poklikam. Może zaraz zaśnie to będę pucować chatę, póki M do 3 w pracy bo potem chcę mieć wolny weekend.j Jak pisałam wam zostałam sama z Mikim na te wolne dni.Pusto będzie bez starszych,trudno jakoś będzie.Niedługo będę małego kąpać bo to jego pora.A potem buteleczka mleczka ale to tylko na wieczór bo normalnie karmię piersią.

i juz doczytuje od 10 godziny!!!
o matko... tak to jest jak maz musi dac komputer do kolegi, zeby mu wgral j. pl
ale tez w sumie to troszke przeze mnie tak dlugo filip ma ten komputer bo juz nicolce 2 800 zdjec napstrykalam i dlugo je przenosi, hihiKasiu ja juz sie przyzwyczailam do tego wiecznie mam do doczytania tyle ze potem niepamietam co chcialam napisac . dobrze ze masz ich komputer bo bys tego niedoczytala.boze, oszalalyscie dziewczyny- 2 dni mnie nie bylo a wy 33 strony napisalyscie!!!!!!!i juz doczytuje od 10 godziny!!!
o matko... tak to jest jak maz musi dac komputer do kolegi, zeby mu wgral j. pl
)i juz 2 dni nie mam komputera naszego i nie mam jak pisac
ale tez w sumie to troszke przeze mnie tak dlugo filip ma ten komputer bo juz nicolce 2 800 zdjec napstrykalam i dlugo je przenosi, hihi
) ale na szczescie wczoraj przyniesli na przetrzymanie swoj komp lukasza siostra z mezem i podali haslo, zebym mogla popatrzec na internecie jak bede chciala
) no i patrze wlasnie
) i komp ich bedzie u nas dopoki si nie przeprowadza bo sie boja, ze jak beda w pracy to ktos im moze ukrasc- no i dobrze- ja chetnie popilnuje
):-)