reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Salik ja jestem ale doczytuję
w dodatku z Kubą na rękach, bo szaleju od rana dostaje.
Wczoraj poszłam wieczorkiem na 3 godz do koleżanki i Kubuś został z M. Ależ mu dał popalić :sorry2:Tak jak mnei daje dzissiaj, także chyba za dużo nie poklikam. Może zaraz zaśnie to będę pucować chatę, póki M do 3 w pracy bo potem chcę mieć wolny weekend.

j Jak pisałam wam zostałam sama z Mikim na te wolne dni.Pusto będzie bez starszych,trudno jakoś będzie.Niedługo będę małego kąpać bo to jego pora.A potem buteleczka mleczka ale to tylko na wieczór bo normalnie karmię piersią.

Moni a czemu na noc dajesz mu butle?

Hehehe, mała zżarła marchewkę, ale się umorusała ;-D Widzę, że będzie mnóstwo dobrej zabawy z tym jedzeniem...
Wczoraj jakieś palanty w bloku na przeciwko kładły płytki na balkonie i przycinali je taką specjalną piłką. ;/ Nie dość, że rano był hałas, to jeszcze o 21 gość je przycinał ;/

Agnie wiem co czulas to co ja przed chwilą... ale narazie nie wierci,
Ewa a u takich maluchow mozna dopiero pozno robic testy alergiczne no nie ? Moj Wikus ma z przeziebienia, bo nigdy nie ma karku.

zasnal moj biedulek .a tak sie tulil i tulil po tym badaniu. a tu we wtorek szczepionka to dopiero bedzie.
EWA moj D. tez do 15.00 w pracy .
ka,milek tez mial katar tzn zaczynal mu sie ,szybko odciagnelam , polezal dlugo na brzuszku i poki co spokoj z tym
wczoraj bylismy u mojego kuzyna ktory bedzie chrzetnym kamilka ale kamil sie do niego smial normalnie w glos jak dorosly.

boze, oszalalyscie dziewczyny- 2 dni mnie nie bylo a wy 33 strony napisalyscie!!!!!!!:szok:i juz doczytuje od 10 godziny!!!:tak::szok: o matko... tak to jest jak maz musi dac komputer do kolegi, zeby mu wgral j. pl:))i juz 2 dni nie mam komputera naszego i nie mam jak pisac:(:no::wściekła/y: ale tez w sumie to troszke przeze mnie tak dlugo filip ma ten komputer bo juz nicolce 2 800 zdjec napstrykalam i dlugo je przenosi, hihi:)) ale na szczescie wczoraj przyniesli na przetrzymanie swoj komp lukasza siostra z mezem i podali haslo, zebym mogla popatrzec na internecie jak bede chciala:)) no i patrze wlasnie:)) i komp ich bedzie u nas dopoki si nie przeprowadza bo sie boja, ze jak beda w pracy to ktos im moze ukrasc- no i dobrze- ja chetnie popilnuje:)):-)

reklama
boze, oszalalyscie dziewczyny- 2 dni mnie nie bylo a wy 33 strony napisalyscie!!!!!!!:szok:i juz doczytuje od 10 godziny!!!:tak::szok: o matko... tak to jest jak maz musi dac komputer do kolegi, zeby mu wgral j. pl:))i juz 2 dni nie mam komputera naszego i nie mam jak pisac:(:no::wściekła/y: ale tez w sumie to troszke przeze mnie tak dlugo filip ma ten komputer bo juz nicolce 2 800 zdjec napstrykalam i dlugo je przenosi, hihi:)) ale na szczescie wczoraj przyniesli na przetrzymanie swoj komp lukasza siostra z mezem i podali haslo, zebym mogla popatrzec na internecie jak bede chciala:)) no i patrze wlasnie:)) i komp ich bedzie u nas dopoki si nie przeprowadza bo sie boja, ze jak beda w pracy to ktos im moze ukrasc- no i dobrze- ja chetnie popilnuje:)):-)
Kasiu ja juz sie przyzwyczailam do tego wiecznie mam do doczytania tyle ze potem niepamietam co chcialam napisac . dobrze ze masz ich komputer bo bys tego niedoczytala. :-D

ja tez napstrykalam kamilowi tyle zdjec i nakrecilam filmikow ze teraz trzeba je dlugo sciagac .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry