reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hura doczytalam 20stron i moge pisac,coprawda polowy niepamietam ale napisze to co udalo mi sie zapamietac.
Pandi tak to mnie kazala doktorka wprowadzic dodatkowe posilki ze wzgledu na duza wage .27 ide na szczepienie to zobacze co z tego wyniklo.
Aniu ja tez slyszalam ze najlepszy jest bebilon i nan.po bebiku kamil wymiotowal dobrych pare godzin
Ewa świetna czapka. super kubus w niej wyglada
Mili gratuluje zostania ciocia.
Kamil dzis byl duzo spokojniejszy nawet na procesji bylismy. zreszta D. byl dzis w domu wiec mi pomogl takze wypoczelam na maksa.
jesli chodzi o mlekoto ja nielubilam teraz lubie a jajka uwielbiam w kazdej postaci.
Monika odpoczniesz sobie troche.
Pumi jakDominisia?

reklama
no moj syn juz spi,
MILI gratulacje z okazji zostania ciocią i dla twojej siostrzyczki tez, powiedz jak jej poszedl porob i jaki maluch jest duzy, jak sie nazywa itd. :-) kiedy to moje dziecie bylo takie male ahhh :-D :-)

moj zasnol bez wiekszych problemow zobaczymy czy bedzie przespana noc, bo ostatnie kilka to byla masakra, mam nadzieje ze tatez bedzie przespana, przewaznie raz wstaje na piciu.

znajomi juz poszli ,Bubus wykapany teraz ide go nakarmic i polozyc;-)
Mili ale wiesc jacie krece gratulacje dla swiezo upieczonej cioci i mamusi oraz waszych malenstw!!!:-)jak to jest ze laski maja termin i rodza....chyba miala CC bo ja mimo terminu zglosilam sie ze skierowaniem dopiero 10 dni po terminie....:sorry2:jak sie czuje Twoja sisi a jej synus??powiedz cos wiecej!!!jakie to cudowne.....az nie moge uwierzyc ze ja tez moglam uczestniczyc w takim cudzie i wydac potomstwo na swiat....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Pumi jak Dominisia???
Pam Bubus dzis tak dal czadu ze wszyscy w chacie byli w szoku:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry