reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monika to super -dzeci beda miec radoche a TY troche odpoczniesz:tak:Dziuba troche gadalysmy o producentach mleczka modyfikowanego,troche o lekach,wspomnienia sprzed ciazy i w ciazy,standardowo o urodzie -tym razem kto ma duzy nos....i dalej nie pamietam....:zawstydzona/y:;-)
Ajesli chodzi o skore Martysi naprawde polecam Ci Emolium albo Oilan - 500ml kosztuje ok37zl oplaca sie ja i Esti przerzucilysmy sie na niego z Oilatum (maja taki sam sklad parafine ciekla jest polecana tez do AZS czyli na bank jej tym nie zaszkodzisz a jedynie pomozesz:tak:Esti jako kosmetyczka i ja tez jako mama polecam - SPRAWDZONE!!!po tym nie musisz juz Martysi smarowac niczym po kapieli bo ona sama w sobie wystarcza :tak:

reklama
wiecie co... śniło mi sie dziś że urodzilam bliźniaki - Marka i Amelkę... i one były wcześniakami i musiały być w środ. wodnym żeby się dalej rozwijać jak w brzuchu, dlatego.... pływały w umyewalce w naszzej łazience :laugh2::laugh2: mam nadzieje że to nie zwiastuje mi kolejnej ciąży...

A my właśnie ze spaceru wróciłyśmy, nawet fajnie , tak świeżo na polu, musiałam "uciec" z domu, bo starszaki taki sajgon w domu robią, że szkoda gadać i nawet nie padało:szok:! poza tym chce mi się spać, chce mi się piwa, i che mi się niezdrowej pizzy i tak w kolejności:
- spać nie pójdę, bo Agnieszka nie ma zamiaru teraz uciąć sobie drzemki:-(,
- piwa się nie napiję gdyż nie posiadam takowego napoju w lodówce (jutro sobie odbiję):wściekła/y:
- a pizza z dzika przyjemnością, ale czy pizzerie dzisiaj są czynne? muszę zadzwonić .....chyba
a na razie idę głodomorkowi jedzonko zrobić

Dziuba ja mialam ten sam problem! i nawet z ciemieniucha:angry:tez smarowalam oliwka ale Esti mi powiedziala jak ja Tobie w moim poscie wyzej i skutkuje skorka jest sliczna! a i powiedziala tez ze nadmiar kosmetykow tez szkodzi - np wysuszajac skore...dlatego ja przestalam smarowac oliwka i nie zaluje!mam nadzieje ze Tobie rowniez sie to sprawdzi:tak:
Pam u nas tak samo zero spaceru nie ma co :dry:a moj luby ma wolne dlatego zaraz wpadaja do nas znajomi na piwko;-)Dziuba hehe normalnie prawie sie posikalam:-Dale poczekaj nie pamietasz ze razem za 3 latka w ciaze zachodzimy:-p

Magdulichaa ja tak samo chociaz spac bym mogla bo moj Bubus spi ale zaraz znajpmi wpadaja wiec nici:-ppiwko beda pic a ja sie niestety nie przylacze bo karmie cycem;-)a pizza z wielka przyjemnoscia ale no jakos tak ....zrobie dzis moze grzanki na kolacje:rofl2:poki co ja Was opuszczam;-)

pamiętam pamiętam... ale skoro już Marysie z Kubusiem Bubusiem swatamy to kolejne dzieci tez muszą być przeciwnej płci :)
zdecydowaliśmy sie kupic malej na dzień dziecka plac zabaw bo w naszym przypadku będzie najbardziej przydatny, teraz nie moge sie zdecydować:
pierwszy jest większy i obudowany dookoła M A T A E D U K A C Y J N A - PLAC ZABAW (369583110) - Aukcje internetowe Allegro za to drugi ma więcej funkcji: * M A T A E D U K A C Y J N A * - GNIAZDO (369601824) - Aukcje internetowe Allegro więc co powiecie to kupię, bo sama nie moge sie zdecydowac...

reklama
Aaaa dzis w polsce swieto.
Mam pytanie- Albi pewnie sie bedzie orientowac- jak jest z paszportami dla maluchow? czy to prawda ze do 6 mc dzieci leca na paszporcie rodzicow a po 6 juz musza miec swoj?
Chcialabym z mala we wrzesniu przyleciec do Polski a wtedy bedzie miec 8 mc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry