B-Asia
Fanka BB :)
Monika to super -dzeci beda miec radoche a TY troche odpoczniesz
Dziuba troche gadalysmy o producentach mleczka modyfikowanego,troche o lekach,wspomnienia sprzed ciazy i w ciazy,standardowo o urodzie -tym razem kto ma duzy nos....i dalej nie pamietam....
;-)
Ajesli chodzi o skore Martysi naprawde polecam Ci Emolium albo Oilan - 500ml kosztuje ok37zl oplaca sie ja i Esti przerzucilysmy sie na niego z Oilatum (maja taki sam sklad parafine ciekla jest polecana tez do AZS czyli na bank jej tym nie zaszkodzisz a jedynie pomozesz
Esti jako kosmetyczka i ja tez jako mama polecam - SPRAWDZONE!!!po tym nie musisz juz Martysi smarowac niczym po kapieli bo ona sama w sobie wystarcza 
Dziuba troche gadalysmy o producentach mleczka modyfikowanego,troche o lekach,wspomnienia sprzed ciazy i w ciazy,standardowo o urodzie -tym razem kto ma duzy nos....i dalej nie pamietam....
;-)Ajesli chodzi o skore Martysi naprawde polecam Ci Emolium albo Oilan - 500ml kosztuje ok37zl oplaca sie ja i Esti przerzucilysmy sie na niego z Oilatum (maja taki sam sklad parafine ciekla jest polecana tez do AZS czyli na bank jej tym nie zaszkodzisz a jedynie pomozesz
Esti jako kosmetyczka i ja tez jako mama polecam - SPRAWDZONE!!!po tym nie musisz juz Martysi smarowac niczym po kapieli bo ona sama w sobie wystarcza 

! poza tym chce mi się spać, chce mi się piwa, i che mi się niezdrowej pizzy i tak w kolejności:
tez smarowalam oliwka ale Esti mi powiedziala jak ja Tobie w moim poscie wyzej i skutkuje skorka jest sliczna! a i powiedziala tez ze nadmiar kosmetykow tez szkodzi - np wysuszajac skore...dlatego ja przestalam smarowac oliwka i nie zaluje!mam nadzieje ze Tobie rowniez sie to sprawdzi
a moj luby ma wolne dlatego zaraz wpadaja do nas znajomi na piwko;-)Dziuba hehe normalnie prawie sie posikalam
ale poczekaj nie pamietasz ze razem za 3 latka w ciaze zachodzimy
poki co ja Was opuszczam;-)