reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
EWA ADU, napisalam, "Ewa - moja siostra":-D:-D
Jak tak Julcia na turnusie? musisz bardzo tesknic:-(

bardzo slonecznie w gdansku,ale wieje, moze za godz na jakis spacer, jak sie myszka obudzi. spalam d' 11 dzisiaj:szok:, pomalowalam sobie pazury, wypilam kawcie, luz bluz , Nadia dzisiaj grzeczna az milo:tak:

znowu jakas k...wa i jej alfons zakatowali dziecko:wściekła/y: co za kraj!
normalnie zagazaowac takich, mam nadzieje ,ze tego plemnikodawcy tak wytrzepia dupe w wiezieniu, ze sie powiesi:baffled:jaja tylko takiemu oberwac.
po co tacy ludzie maja dzieci??mogli by oddac tym co nie moga!:angry:masakra, nie moge tego sluchac, przelanczam na inny kanal bo mi serce krwawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po co to dziecko sie rodzilo??????:wściekła/y::no::no::no:

basia sciagnij sobie (jesli jeszcze nie masz) LAURENT WOLF- NO STRESS moj synko tylko to toleruje na caly (no przesadzam) regulator , ale glosno jest, zaklucom cisze w swieto :-)

EWA ADU, napisalam, "Ewa - moja siostra":-D:-D
Jak tak Julcia na turnusie? musisz bardzo tesknic:-(

a myślałam, ze to do mnie :-D Julcia ok, ale smutno bez niej. Za to pięknie cwiczy i pani Ania, jej rehabilitantka ją chwali. Mój dzielny Kwiatuszek. Jej pokój taki pusty, nie ma kto zabawek rozwala...heheh... i jakoś tak dziwnie jak można tam wejśc i się na niczym nie przewracam :-D:-D:-D:-D

JENY DZIEWCZYNY, JESTEM 26STR DO TYŁU (AŻŻŻŻŻ!!!) I TO W DWA DNI JEDYNIE!! CZY KTÓRAŚ MOZE STREŚCIĆ CO SIE DZIAŁO?? NIE MAM SIŁY CZYTAC wAS A POZA TYM KOMP CHODZI W TAKUIM TEMPIE ŻE DO WIECZORA BYM TU SIEDZIALA...

Ewcia dobrze ze Julcia dzienie znosi rehabilitacje!jescze troche i juz Ci narobi porzadeczek w domq:tak:
Salik znam i mam ja to tylko nas maxa w sluchawkach albo cicho radio;-)
jej moj Bubus piszczy ze glowa boli!!musze uszy zatykac hehehe:laugh2:salik fotencje pikne!!!!:rofl2:

reklama
kobitki moja mala ma znowuż straszliwie suchą skórę na brzuszku i ramionach, myślicie że to od tego ze za dużo oliwki nią smaruję?? oby to nie był nawrót AZS... a do lekarza dopiero w przyszły czwartek idziemy to wtedy sie oczywiście zapytam tylko żeby do tego czasu jej sie nie rozprzestrzeniło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry