reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No to ja już nie wiem u mnie przed chwilą było u Ciebie pusto a teraz już jest Twój suwaczek.Może to coś z kompem.Ja też zmykam do mojego S.Do jutra dziewczynki. Miłej nocki.

Odpocząć to nie odpocznę bo Miki mi nie da i przypilnować go też nie będzie komu.Fakt, będzie trochę spokoju,ale i tak jakby byli to by siedzieli tylko przy kompie i i tak pożytku by z nich nie było.Idę spać bo oczy mi się zamykają.Pa!

Salik- czemu masz dola?
Dominisia ma sie dobrze-tzn bez zmian na gorsze.Dzieki za troske!
zaczynam sie zastanawiac nad lotem do polski pod koniec czerwca. Sama nie wiem czy sobie dam rade sama - bo z P lecimy dopiero na Boze Narodzenie. To wszystko wina Paulinki- bo poddala pomysl spedzenia wakacji w Polsce. Dla mnie to wcale nie abstrakcja bo nie bylo mnie w kraju 4 lata

wreszcie was doczytała i zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale co -pamiętam, tez dzisiaj zostałam ciocią, urodziła sie dzisiaj Marysia , więcej szczegółów jeszcze nie mam

Salik wyjątkowo ładna z ciebie kobietka:tak::tak:powaga

a mój Kacperunio juz chyba 5 dzien strasznie męczy się z dziąsełkami. normalnie jak mu dzisiaj dawałam marchewkę to przez przypadek go uraziłam:-(:-(, albo on złapał za mocno łyżeczkę i tak sie bidulek rozpłakał, nigdy go takiego nie widziałam, normalnie cały czerwony i nie mogłam go uspokoić
rano płacze i rączkę trzyma w buzi a dziąsełka białe i strasznie napuchnięte, żal mi go:-(

zakupiłam Dentinox żel i od razu przeszło i normalnie jak nowo narodzony śmieje sie:-D:-D:-D i gada( czyt krzyczy), a jak nie reagowaliśmy to tak głośno zaczepiał, az ktoś do niego podszedł, spryciarz, ale tam napisali, ze można smarowac 2, 3 razy dziennie

Sylka w takim razie Tobie tez gratuluje zostania ciocia i gratulacje dlaswierzo upieczonej mamusi. kamilek dzis zasnal o19.00 a o 20 .00sie obudzil ale dalam mu jego maskotke i zasnal przytulony do niej. uff. ciekawe co bedzie jutro mamnadzieje ze bedzie tak jak dzis .a nie powtorkaz ostatnich trzech dni i nocy

Sylka- dolaczam sie do gratulacji!!
Kasiu- dali mi termin za 3 mc. Jak bede w nastepna srode u neurologa to sprobuje cos wskurac na "ladne oczy" u recepcjonistki.
Mala spi juz 4 godziny i 15 min bez pobudki. Leze kolo niej i sprawdzam czy aby napewno moje dziecko oddycha;-)

reklama
strasznie dlugo:szok::szok::szok::szok::szok:
trzymam kciuki zeby udalo Ci sie cos wskurac.niemartw sie oddycha napewno .widze ze straszniemartwisz sie o swoja kruszynke. ja tez tak mam ,w nocy jak tylko kamil sie lekko poruszy to ja juz stoje przy lozeczku a jak sie dlugo nieporusza albo nieslysze jego oddechu to tez stoje .takze nawet jak on spi w nocy to ja sie niewysypiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry