salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Doczytałam:
Sylka- gratulacje, kolejna ciocia na BB J
Mili jaki on śliczniutki i malutki (no to mój Wiktor był poł kilograma cieższy i centymetr dłuższy
) i jaka dumna ciocia na zdjęciu. Jeszcze raz wielkie gratki.
A co do mojego doła to szkoda gadac, jakis czas temu rozmawialiśmy z moim J o slubie (jak na razie tylko cywilnym) i powiedział ze ok ze może pod koniec wakacji, a wczoraj jak chcialm znim znowu pogadac żeby może zaczac cos dziaac to powiedział ze mam mu dupy wiecznie nie tru jak przyjdzie czas to ślub weżmiemy !!! i jak tu z takim gadac normalnie i się nie wkur….
Ale dzisiaj musze się jeszcze bardziej malutkim opiekowac wiec nie mogę mieć doła, a on siech się wali !!!!
Sylka- gratulacje, kolejna ciocia na BB J
Mili jaki on śliczniutki i malutki (no to mój Wiktor był poł kilograma cieższy i centymetr dłuższy
) i jaka dumna ciocia na zdjęciu. Jeszcze raz wielkie gratki.A co do mojego doła to szkoda gadac, jakis czas temu rozmawialiśmy z moim J o slubie (jak na razie tylko cywilnym) i powiedział ze ok ze może pod koniec wakacji, a wczoraj jak chcialm znim znowu pogadac żeby może zaczac cos dziaac to powiedział ze mam mu dupy wiecznie nie tru jak przyjdzie czas to ślub weżmiemy !!! i jak tu z takim gadac normalnie i się nie wkur….
Ale dzisiaj musze się jeszcze bardziej malutkim opiekowac wiec nie mogę mieć doła, a on siech się wali !!!!