reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Doczytałam:

Sylka- gratulacje, kolejna ciocia na BB J

Mili jaki on śliczniutki i malutki (no to mój Wiktor był poł kilograma cieższy i centymetr dłuższy :-D) i jaka dumna ciocia na zdjęciu. Jeszcze raz wielkie gratki.

A co do mojego doła to szkoda gadac, jakis czas temu rozmawialiśmy z moim J o slubie (jak na razie tylko cywilnym) i powiedział ze ok ze może pod koniec wakacji, a wczoraj jak chcialm znim znowu pogadac żeby może zaczac cos dziaac to powiedział ze mam mu dupy wiecznie nie tru jak przyjdzie czas to ślub weżmiemy !!! i jak tu z takim gadac normalnie i się nie wkur….
Ale dzisiaj musze się jeszcze bardziej malutkim opiekowac wiec nie mogę mieć doła, a on siech się wali !!!!

reklama
czesc dziewczyny.ide zaraz na pobranie krwi z kamilkiem .juz sie boje .tu gdzie musze z nim chodzic pobieraja takie walniete baby jak bylam 1,5 iesiaca temu to wbily mu ta igle w zyle i tak go trzymaly ze wyrwal sie i ta jedna malpa stwierdzila e mu wycisnie z reki krewdo tej fiolki czy jak to sie tasm nazywa i tak mu sciskala ta reke z calej sily az bordowa mial i krzyczal tak strasznie po 15minutach gniecenia mu reki doszla do wniosku ze bedzie go klula jeszcze raz bo za malo mu wycisnela tej krwi. i znowu go klula a wyszarpala go przytym. frania jedna:angry::angry::angry:
i boje sie zeby dzisiaj niebylo tak :-(

zrobilam inhalacje w pokoju... maly spi bo wstal o 6.30 zjadl pobawilismy sie troche, zjadl deserek o 9 i drzemka teraz, mam nadzieje ze z tego katarku nie wykluje sie nic wiecej. U nas 13 stopni ale jakos tak ciemno jest ale nie pada, no ale ze spaceru nici nich maly lepiej w domku posiedzi.

Agnieszka!Ty pisałaś że dajesz małemu mleczko GR.Ja kupiłam R i zastanawiałam się czy może lepiej GR.A smakuje Wiktorkowi?bo właściwie paczkę mam na tydzień przy jednorazowym karmieniu.Teraz też wzięłam z Bebiko.

Tak Wiktorkowi smakuje to mleczko, ale moze najpierw sprobuj tego R a jak skonczysz to to kup GR ja odrazu kupilam GR bo Wiktor musi miec mleko na noc zageszczona bo inaczej to sie budzi na jedzonko a jak ma zageszczone to spi cala noc, czasem budzi sie na herbetke. Aleja do tego GR i tak dodaje mu 2 miarki kaszki smakowej i je jeszcze z wiekszym apetytem. jaj mam paczke na 5-6 dni no teraz maly mleko je rano, o 11 i na noc wiec mam na troche dluzej, bo popoludniu dostaje obiadek wiec jedno karmienie jest opuszczone z mleczka.

Pam200!Jak możesz to zmień na suwaczku Oskarka kolor z granatowego na jakiś inny bo prawie nic nie widać.Mam nadzieję że nie masz mi za złe że Cię o to proszę?

jeny, kaszki już dajesz Wiktorowi?? ja ciągle laikiem jestem w tych sprawach... dziś będziemy jeść marchewkę - podejście drugie :)
a co do Jacka... tacy są faceci, im nie zależy ale Ty walcz o swoje! chociaż ja powiedzialam że nie będę namawiać S na ślub, bo iedyś jak byśmy mieli się rozwieść to dlaczego ma mi wyrzucać że to ja chciałam ślubu... i sam zrozumiał i na razie jest wszystko ok (do czasu spowiedzi, która jest konieczna do wzięcia ślubu - S jest niewierzący i na pewno będzie sie buntował to będę się Wam wtedy żalić... ja tam nie mam nic przeciwko Kościolowi ale ta cala administracja i załatwianie jakichś badziewnych nauk przedmałżeńskich itp to też mnie szlag trafia... tylko pod górke robią...)

reklama
dziuba ja bralam najpierw slub cywilny a koscielny bralam rok po cywilnym i i tak musialam isc na nauki przedmalzenskie na ktorych tlumaczyli nam jak to bedzie jak bedzie razem mieszkac itd. chore no ale coz.
wrocilam juz z tego piep. badania krwi , jakos przetwalismy ale biedulek strasznie krzyczal to samo babsko mu pobieralo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry