reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pamiętam że któraś z was pisała o wypadających włosach.To normalka przy karmieniu piersią.Mi przy Bartku to garściami wychodziły i żadne specyfiki nic nie pomogły,poprostu trzeba przeczekać.W końcu i tak to minie .

reklama
najpierw kilka dni musi picz soczki rozcienczone pol na pol z woda dziuba, a pozniej dopiero marcheweczka. ona nie zna tego smaku moze poprostu jej nie smakuje, Wiktor uwielbia sok marchwiowy a marchewka ze słoiczka pluje a taka ugotowana przezemnie lubi :-D smieszne :-) a wczoraj na obiad jadl pire marchwew- groszek.

ja chce tylko cywilny a moze kiedys jak bedzie nas stac to koscielny, chce byc juz mezatka jak sie wyprowadzimy, no i bedzie latwiej wszystko załatwiac, a teraz wszedzie musze sie tlumaczyc ze Wiktor to moj syn bo nazwisko ma Jacka.

Agnieszka!Ja mam cywilny od 10 lat a teraz trzeba będzie wziąść ten kościelny bo nigdzie ochrzcić dziecka nie chcą.Straszne:wściekła/y:,jaka głupota,a starsi ochrzczeni są i nic wtedy nie czepiali się.

monika my tez mielismy problemy bo wogole slubu nie mamy, to dopiero byly jaja ... ale wkoncu go ochrzcili i juz jest swiety spokoj. Oni wszedzie robia takie problemy ze szok, nasza Polska biurokracja.

bez kitu, tragedia!! dalam małej 2 łyżeczki jabłuszka, tzn mama dała, ja robilam zdjęcia:

nic dodać, nic ująć, po prostu pyszności :laugh2:
dzięki za radę, za parę dni znowuż podejmiemy próbe zjedzenia czegoś innego niż mleczko to zrobie małej soczwk marchewkowy! będzie opalona :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry