reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kochane jeszcze raz dziekuje za gratulacje, moja siostra miala termin wlasnie na dzisiaj i miala dzis sie zglosic do szpitala a skurcze juz od wczoraj ja meczyly ale wytrzymala i dzis trafila z 3cm rozwarcia , podlaczyli jej kroplowke tak jak mi i od razu rozwarcie postepowalo w przeciwienstwie do mnie, meczyla sie zaledwie 2i pol godziny i po dwoch parciach maly Filipek wyskoczyl. Wazyl rowne 3kilo i mierzy 57 cm a siostra bardzo zmeczona bo nie spala od wczoraj a my z mezem przypominalismy sobie jak Natka sie rodzila ogladalismy filmy i zdjecia az sie poryczelismy, nie moge uwierzyc w to ze mam wkoncu siostrzenca , ciagle rycze ze szczescia
Sylwia rowniez Tobie gratuluje ze zostalas ciocia

Załączniki

• PIC_2481 - Kopia.JPG
    PIC_2481 - Kopia.JPG
    57,9 KB · Wyświetleń: 29
  • PIC_2478.JPG
    PIC_2478.JPG
    48,9 KB · Wyświetleń: 30
  • PIC_2472.JPG
    PIC_2472.JPG
    71,2 KB · Wyświetleń: 33
  • PIC_2485 - Kopia.JPG
    PIC_2485 - Kopia.JPG
    57,2 KB · Wyświetleń: 28
moje serduszko tarmosi owieczke

Załączniki

• 005.JPG
    005.JPG
    57,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 003.JPG
    003.JPG
    60,1 KB · Wyświetleń: 30
  • 004.JPG
    004.JPG
    46,5 KB · Wyświetleń: 24
  • 002.JPG
    002.JPG
    66,8 KB · Wyświetleń: 28
o ja cie krece- moje posty zajmuja teraz pol strony:szok::szok::szok:
A wogole to wszystkie juz poszly spac a ja sama ze soba pisze:-D
Mam prosbe do mam ktore wybieraja sie na wakacje samolotem do Polski o jakies wskazowki jak sie do takiej wyprawy z maluszkiem przygotowac?

dobra laski doczytam was pozniej a teraz mam olbrzymiom prosbe, powiedzcie jakie byly te sposoby jak maly jest przeziebiony ??? wstal co prawda bardzo pogodny ale ma katarek i pokasłuje.... wiec prosze o pomoc.
Basia moze sa jakies krople do inhalacji albo jakas masc do wysmarowania malucha.

reklama
jejciu, jakie maleństwo!! moja to nigdy takim maluszkiem nie byla od raszu konkretna baba sie urodzila :laugh2:
pumi, wakacje w Polsce to cudny pomysł!! :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry