Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wszystkie sklepy zamknięte, a w domu ani tampona ani odpaski 
o 22 biegalam do sąsiadki przyjaciółki żeby pożyczyła... i akurat dziś taki dyskomfort jak dwie imprezy mnie czekają - spotkanie klasowe z liceum i koncert Lady Pank 

To samo u mnie. Potem jak załapie to mowi głośne aaaaaaaaaaa jak za długo nie dajeno racja bedzie miec ladna karnacje :-) Wiktor przy pierwszych 3 lyzeczkach zawsze sie tak kzywi (chyba dla zasady)
, w połowie chwyta za łyżke i chce jesc sam.
Jejku, jak ja dawno tam nie byłam... Wspomnienia z lat dziecięcych odżyły :-)
I ile razy dziennie?
Monika dziekuje za zaproszenie na nk
Salik ....uszka do gory chociaz ja Cie rozumiem doskonale -mam cos podobnego tylko ze moj mowi ze po co cywilny -szkoda siana.....
lepiej od razu koscielny a dobrze wie ze sianka brak:-(i tak odwlekamy...ale chociaz wiemy jakie obraczki nam sie podobaja i wogole....jakos co sie przymierzamy to lipa wychodzi a juz bylismy w glogowie zamaist termin zarezerwowac to urzedowalismy na dzialce i grilowalismy
Dziuba ja to tez zielona jestem w odzywianiu dlatego zamowilam sobie bezplatny poradnik z Nutrica
2 dni temu dalam Bubusiowi jalbko i mial problemy z kupka przez 2 dni jak to mozliwe?przeciez jest tylko na cycku a jablko przeciez poprawia metabolizm
po zakropieniu bedzie psikal i dobrze bo babolki pojda a sio!