reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a w ogóle to wczoraj weczorem okres dostalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystkie sklepy zamknięte, a w domu ani tampona ani odpaski :wściekła/y::wściekła/y: o 22 biegalam do sąsiadki przyjaciółki żeby pożyczyła... i akurat dziś taki dyskomfort jak dwie imprezy mnie czekają - spotkanie klasowe z liceum i koncert Lady Pank :laugh2::laugh2::laugh2:

no racja bedzie miec ladna karnacje :-) Wiktor przy pierwszych 3 lyzeczkach zawsze sie tak kzywi (chyba dla zasady)
To samo u mnie. Potem jak załapie to mowi głośne aaaaaaaaaaa jak za długo nie daje :-D, w połowie chwyta za łyżke i chce jesc sam.
Dziuba jak dobrze zauwazyłam, to dajesz jej jesc z łyzeczki metalowej, teraz ok ale jak sie ząbek pokaze to dawaj z plastikowej lub silikonowej bo na poczatku mozesz jej niechcący wybic.

my mamy łyżeczkę plastikową od kompletu Canpol (miseczka i łyzeczka były dodatkiem do podgrzewacza) ale ta plastikowa jest jakaś za duża i nie mieści sie malej do buźki, dlatego spróbowałysmy metalową, ale wiem że trzeba będize kupić taką plastikową bo są wygodniejsze dla dziecka

Cze.
Znowu nadukowalyscie straszne ilości tekstu... My wczoraj pojechaliśmy do Warszawy odwieźć znajomą Japonkę na Okęcie. No i przy okazji na chwilkę wpadliśmy do Łazienek :-D Jejku, jak ja dawno tam nie byłam... Wspomnienia z lat dziecięcych odżyły :-)
Mam pytanko: owoce daje się między posiłkami, a warzywa? Najpierw dać np marchewki trochę a potem cyca, czy najpierw trochę cyca i od razu marchewkę, czy całego cyca i odczekać? :eek: I ile razy dziennie?

idziemy na spacerek, może podjedziemy do hurtowni dziecięcej obejrzeć spacerówki, jak dla mnie Pliko p3, Inglesina Zippy, Bebe Comfort - Loola i Brevi - b.max są takie same, nawet cene maja podobną, wiec chyba zdecydujemy sie na podstawie koloru :laugh2:

reklama
Mili widzialam zdjecia na nk sliczny az sie wzruszylam i nie dziwie sie ze plakaliscie jak wspominaliscie narodziny Natki!!:zawstydzona/y:Monika dziekuje za zaproszenie na nk:tak:Salik ....uszka do gory chociaz ja Cie rozumiem doskonale -mam cos podobnego tylko ze moj mowi ze po co cywilny -szkoda siana.....:angry:lepiej od razu koscielny a dobrze wie ze sianka brak:-(i tak odwlekamy...ale chociaz wiemy jakie obraczki nam sie podobaja i wogole....jakos co sie przymierzamy to lipa wychodzi a juz bylismy w glogowie zamaist termin zarezerwowac to urzedowalismy na dzialce i grilowalismy:baffled:Dziuba ja to tez zielona jestem w odzywianiu dlatego zamowilam sobie bezplatny poradnik z Nutrica :tak:2 dni temu dalam Bubusiowi jalbko i mial problemy z kupka przez 2 dni jak to mozliwe?przeciez jest tylko na cycku a jablko przeciez poprawia metabolizm:sorry2:
Salik zakrapiaj albo sola fizjologiczna albo spreyem do noska Sterimar albo Marimer-woda morska rob tez inhalacje z rumianku kolo lozeczka i przede wszytskim wietrz pomieszczenie w ktorym Wiktus przebywa:tak:po zakropieniu bedzie psikal i dobrze bo babolki pojda a sio!:-D
Sylka gratulki !!!!!!!!!!!pokaz foteczki:rofl2:
Dziouba to udanych zakupow!!!
u nas pogoda taka troche dupna -wieje troche mocno ale pojde z Kubciem chociaz na troszke mam nadzieje ze nie bedzie ryczal jakbym nie wiem co mu robila....wtedy wroce do chaty jak najszybciej bo go przewieje jak go wyciagne z wozka:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry