• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ufff zasnelo mi dziecko:) i nawet nie na rekach:-) a zrobilysmy zupke pomidorowa na obiad tatusiowi, pobawilysmy sie, nicola pokrzyczala, popiszczala, pogadala po swojemu, zaslinila pol koszulki i usnela w koncu zadowolona:blink:

reklama
Szczypawko i Zuziczko systkiego najlepsego, zdrowka, milosci i sloneczka:-):-)
Salik- frytki mniam mniam
My dzis bylismy na szczepieniu- Borysek był dzielny;-):-)dumna jestem z niego, zamialknal na chwilke a pozniej od razu usmiechnal sie do pielegniarki
Maly wazy 6,7 kg. Niby malo bo dziecko w wieku 4 miesiecy z jego dlugoscia- 71 cm powinno wazyc 7,1 kg. No i co z tego,że wazy mniej...przeciez urodzil sie malutki. Pytalam sie o to ulewanie- najprawdopodobniej ma to zwiazek ze skaza bialkowa. Mam odstawic najpierw jogurty a mleka Bebilon mam nie zmieniac. Kude kazdy doktor mowi co innego. Poza tym ma skore atopowo- skazowa czyli po prostu sucha. Zalecila nam smarowac po kapieli Emolium albo Oilan. Ja samam dla siebie tego uzywam i jest swietne wiec maluszkowi tez bede skore smarowac

Wszystkiego najlepszego dla Zuzika i szczęśliwej mamuśki :-D
Dziewczyny, a jak z sokami? Ile tego dziennie dawać? A korelacja z herbatkami? Jak daję owoce w papce, to soczek też muszę, czy sobie odpuścić i herbatkować?

Agnie zaczynasz juz :-D Ja w poniedzialek pierwszy soczek mafefkowy bede dawac :-D tez mam lekkiego stresa :tak: ale i nie moge sie doczekac.Planuje co 3 dni cos wprowadzac nie szybciej.Malizna wiec jesli bedzie ok po soczku-w srode dostanie zupke na bazie marchewki z kaszka manna(slawny gluten).A pozniej stopniowo dalej bedziemy dodawac ;-)

Dziekujemy slicznie wraz z Zuziczkiem za zyczenia!!! :-D
A taty jeszcze nie ma :-( Czekamy i czekamy a on tylko dzwoni,ze jeszcze troszke sie przedluzy... :-(:dry:

agnie ja daje malemu 100 ml soczku+100 ml wody wychodzi 200 jak wypije to dostaje herbatke i taki soczek ma na 2 dni na 3dzien dostaje herbatke potem znowu dwa dni soczek i znowu herbatka chyba ze jest bardzo goraco to sokow wogole nie dostaje tylko herbatke bo soki nie gasza pragnienia tylko wzmazaja. Ale ja daje malu owoce codziennie i do tego ten rozcienczony soczek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry