• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Szczypi i Zuziu, wszystkiego najpiękniejszego Wam obu!! samych radosnych chwil i uśmiechów i spelnienia marzeń!!

Monika, ja mam na imie Natalia i jestem z Gdańska

reklama
Witajcie dziewczyny.Już po pracy ,mały zasnął więc mogę Was doczytać. SZCZYPAWKO I ZUZIACZKU NAJLEPSZE ŻYCZENIA!!!!!!!!!!! MONIKO postaram się spełnić Twoją prośbę. AGA ja też już od rana mam ochotę na frytki i chyba się skuszę.

a ja mam doline bo odciagalam mleczko a raczej probowalam! bo z cyca ktorym karmilam Bubusia wyszlo pare kropki a z 2 - wogole mu nie podalam wyssalam 40!!!:szok::-(co sie dzieje.....ale dziwne on sie najada.....musze pozniej sprobowac ale doline zalapalam.....ife wypic duzo czegos moze pojdzie jak dam mu pociagnac i poczuje ze idzie to odciagne:tak:
Salik pomecze Cie na gg chwilke bo sobie spisze z nk:zawstydzona/y:

a ja mam doline bo odciagalam mleczko a raczej probowalam! bo z cyca ktorym karmilam Bubusia wyszlo pare kropki a z 2 - wogole mu nie podalam wyssalam 40!!!:szok::-(co sie dzieje.....ale dziwne on sie najada.....musze pozniej sprobowac ale doline zalapalam.....ife wypic duzo czegos moze pojdzie jak dam mu pociagnac i poczuje ze idzie to odciagne:tak:
basia, ja tez czasem tak miewam:sorry2:a nieraz jak ściągałam cyca to sie do butli nie miesciło:baffled: a herbatki mlekopędne na moje cycki nie działają:nerd:najlepiej hektolitry mineralki

ps...odciągacz działa mniej efektywnie niż dziecko....

dziś debiut Agnieszki z MARCHEWKĄ i powiem HAHAHAHA, cudnie zjadła, smakowało i mam wrażenie, że zjadłaby jeszcze pół słoiczka............hhhmmmm i wypiłam to upragnione piwno ba! nawet dwa w wersji light.........

Wasze dzieci tak ładnie jedzą deserki a mojej tylko mleko mamine smakuje :)
lecę szaleć na koncercie LADY PUNK, i spotkanie klasowe z liceum, takie 2 w 1, do jutra wszystkim

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry