• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
lasencje ja po prostu chyba zbyt duzo sie denerwuje ostatnio:-(bardzo szybko pewnie rzeczy nagminnie wyprowadzaja mnie z rownowagi -ja chce byc juz na swoim!!!:-(:zawstydzona/y:teraz w dodatku kubusio wykapany,najedzony nie moze usnac bo debil sobie urzadza dyskoteke nad nami ....normalnie jak ja mam sie nie denerwowac:zawstydzona/y::crazy:

reklama
Basiu doskonale Cię rozumiem.Ja mam przez ścianę sąsiadów ,którzy często urządzają nocne libacje.Prowadzą tzw.dom otwarty gdzie przychodzi kto i kiedy chce.I często się zdarzają nocne ekscesy.A ci ludzie też maja małe dziecko 1,5 letnie.Aż mi szkoda tego malca.

Pam jaki ten Oskarek miodziakowy jest:-)a jesli chodzi o tych sasiadow -ja mam nadzieje ze nie uslyszymy ze stala sie jakas tragedia bo co rusz juz mnie normalnie nosi i ryczec mi sie chce jak tak mozna:-(
uf w koncu przestal Bubus spi:happy:

Basiu ja już byłam w ich sprawie na policji bo ostatnio zatrzymali ich jak jechali wózkiem z małym kompletnie pijani.I jako najbliższą sąsiadkę wzywali mnie na świadka bo chcą im ograniczyć albo nawet odebrać prawa rodzicielskie.

Pam-dzięki za kolor suwaka.Dałam dziś Mikiemu mleczko z dodatkiem kaszki ryżowej tak jak daje Agnieszka-dałam 2 miareczki/jutro dam 3,bo pisze że 3-3,5 łyżki dać(na opakowaniu).Mały nie wypił wszystkiego i zasnął,odbiło mu się i o 20.10 był już w łóżeczku.Byłam z psem,kładę się już bo oczy mi się zamykają.To do jutra dziewczyny.Pa

reklama
hej dziewczyki Was doczytac to raniczy to z cudem ale dalam rade:-D
Szczypawko wszystkiego najlepszego i dla Naszego ZUZIKA duuuuuzo mleczka;-)
Basia i Agnieszka dziekuje za mile komentarze na nk:tak:
Ale Natalka dala mi teraz popalic, darla sie z glodu ale jak dawalam mleko to plula no to probowalam ja uspac i tak po 1.5 godzinie przysnela na 20 minut i przedchwila sie obudzila to dalam butle i znow plula ale po chwili zaczela jesc i poszla spac uff nie wiem co sie z nia dzieje, w dzien ladnie je a przychodzi wieczor i zaczyna sie koszmar a tak ladnie zasypiala sama w lozeczku:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry