• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mili no to dziwne bo jak dziecku cos nie pasuje jesli chodzi o mleczko czy butelke w sensie smoczek to nie wybiera sobie pory dnia.........moj Bubus tez tak robi ale to dlatego ze jest na piersi i gardzi butelka ale przestaje jak porzadnie zglodnieje:-phm...

reklama
No wlasnie Basia troche mnie to dziwi bo dzieje sie tak wieczorem, moze poprostu musiala sie przespac? nie wiem, poprostu jestem wykonczona tym jej marudzeniem i placzem a w dzien byla taka spokojna
Dzis jak ja polozylam na brzuszku z gola dupcia to tak fajnie nozki podkurczyla jak zaba i odpychala sie kolankami ale z mezem mialam ubaw, swietnie to wygladalo a moj maz stwierdzil ze ona ma chyba adhd bo ciagle macha roczkami i nozkami i piszczy:-D jest drobniutka i strasznie ruchliwa ale to chyba po tatusiu bo tatus tez w miejscu usiedziec nie moze:-D

Ewa moze masz racje ale co zrobic zeby chciala jesc? w dzien ladnie je co 4 godziny no i jak zjadla dzis o 15 to dopiero zjadla przed 22 bo nie chciala

moj Bubus tez bardzo ruchliwy a jak jeszcze dam mu dluga na sznurku grzechotke i w nia kopie to wogole euforia i pisk z radosci hehe -sasiedzi pewnie mysla co ja temu dziecku robie:sorry2:

fajnie tak patrzyc jak nasze szkraby z kazdym dniem potrafia coraz wiecej, Natalka rano jak sie budzi to kopie w szczebelki tak glosno zebym ja tylko uslyszala i wziela do siebie a jak podchodze to tak strasznie sie cieszy i wyma****e tymi nozkami i lapkami, mam ochote ja wtedy zacalowac

my juz po sniadanku tzn Wikus, w nocy obudzil sie 3 razy na odciaganie nocka a tak pozatym to luz, tyle ze od 3 spal na mnie bo do lozeczka nie chcial wrocic, nie bardzo sie wyspalam ale co tam , szczele sobie duza czarna i bedzie git. musze jeszcze dzisiaj na solar skoczyc.
A moje dziecko zamiast smoka gryzie pieluche i przysypia moze jeszcze sie drzemniemy :-D (nadziej...)

reklama
Hej!MIki niestety nie spał dłużej jak myślałam.Budził się co 2,5 godz.ale cyckał już czasem po 20 min. i zasypiał.A o 5.10 miła niespodzianka,kupka rozmazana w pieluszce:szok:Przebrałam,myślałam że jak go pokarmię to uśnie znów ale co tam chciał się bawić a mi oczy się zamykały.Wytrzymał do ok.7.0 nakarmiłam go i teraz ubraliśmy się niedawno bo ze spania i tak nici.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry