pandorax
Styczniowe mamy'08
witam, my dziś drugi dzień bez taty - siedzi w pracy po 12h. Wczoraj Tobi na wieczorna drzemkę sobie pozwolił za późno, więc tylko potem go przełożyliśmy do łóżeczka, przebierając po drodze tylko pieluchę żeby już go nie wybudzać i karmiąc przez sen i poszedł spać bez kąpania. Ja go uwielbiam za to, że nawet jak coś mu jest w dzień albo budzi się na częste karmienia to i tak przesypia całą noc bez marudzenia. Karmię go na wpół śpiąc.
salik, spacerki się zaleca przy katarze bo chłodne powietrze - a takie chyba teraz jest u was też? - obkurcza śluzówkę i z nosa mniej leci a dziecko wtedy odpoczywa bo może normalniej oddychać.
. Tobi teraz też ma mały katarek. Daję mu wapno w syropie i wit c w kroplach - tak jak już kiedyś pediatra nam przepisała w podobnej sytuacji - i nasivin, bo w poniedz szczepienie i nie chcę żeby nas odesłali.

salik, spacerki się zaleca przy katarze bo chłodne powietrze - a takie chyba teraz jest u was też? - obkurcza śluzówkę i z nosa mniej leci a dziecko wtedy odpoczywa bo może normalniej oddychać.
. Tobi teraz też ma mały katarek. Daję mu wapno w syropie i wit c w kroplach - tak jak już kiedyś pediatra nam przepisała w podobnej sytuacji - i nasivin, bo w poniedz szczepienie i nie chcę żeby nas odesłali.