• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam, my dziś drugi dzień bez taty - siedzi w pracy po 12h. Wczoraj Tobi na wieczorna drzemkę sobie pozwolił za późno, więc tylko potem go przełożyliśmy do łóżeczka, przebierając po drodze tylko pieluchę żeby już go nie wybudzać i karmiąc przez sen i poszedł spać bez kąpania. Ja go uwielbiam za to, że nawet jak coś mu jest w dzień albo budzi się na częste karmienia to i tak przesypia całą noc bez marudzenia. Karmię go na wpół śpiąc.:sorry2:
salik, spacerki się zaleca przy katarze bo chłodne powietrze - a takie chyba teraz jest u was też? - obkurcza śluzówkę i z nosa mniej leci a dziecko wtedy odpoczywa bo może normalniej oddychać.:tak:. Tobi teraz też ma mały katarek. Daję mu wapno w syropie i wit c w kroplach - tak jak już kiedyś pediatra nam przepisała w podobnej sytuacji - i nasivin, bo w poniedz szczepienie i nie chcę żeby nas odesłali.:dry:

reklama
Byłam z Mikim na spacerku.Krążyłam ponad 40 min bo u nas nie jest za ciekawe osiedle do spacerów.Wróciłam bo miałam już dosyć.Zaniosłam małego do domu i śpi(od niepamiętnych czasów bo jak go wyjmuję z wózka to w domu budzi się)

Acha,jeszcze.Czy macie Biedronkę u siebie?Od poniedziałku będą artykuły dla maluchów,teraz mają promocję na jedzonko i pieluszki Haggies ze skarpetkami-kupiłam 2 paczki,niech ma.

w biedronce sa huggiesy?? ja kupiłam dwie paczki w auchan w romocji, 35zł za jedna, w gratisie była paczka chusteczek nawilżonych tez huggiesa

huggiesy w biedronce(oferta do 1.06)rozmiar 5-9 cena 33.99

jest 78 szt.to Huggies Premium,a kiedyś kupiłam jakieś inne też huggies 50 szt.po 29.90 w Polomarkecie i wydawało mi się że to tanio
a z tymi tanimi to różnie bywa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry