• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jestesmy po spacerku i po obiadu maly spi a ja sie ide kompac i trzeba wlosy ulozyc na wieczor :-) ja tez ostatnio kupilam huggiesy classi ale bo te z kubusiem sa drozsze a u nas te sie sprawdzaja bo do tej pory kupywalam w lidlu te zwykle i happy ale huugiesy tez sa dobre :-) moj maly cale szczescie nie ma uczulen od zadnych (tfu tfu jak narazie)

a my odkąd jemy zupki, to i kupki sie poprawiły i już hagisów nie używamy.
wczoraj byłą promocja pampersów w realu jumbo paka po41 , chyba może byc bo w paczce było 86 sztuk

ale do biedronki tez moze zajrzeć, bo 72 szt. za 33 zeta to też tanio

w zasadzie przeliczyłam i wychodzi po tyle samo różnica jest 2 groszy,
jedne wychodzą po 45 gr a drugie 47
więc bez rewelacji, zależy tylko czego się szuka

a te z rumiankiem za bardzo kusza , żeby dziecku tak często nie zmieniac, a to przecież niezdrowe. fakt, ze wytrzymują długo, mają sporo adsorbentu
mocz+temperatura+bakterie= nieciekawe zmiksowanie:no::no:

no hej ja juz po pracy i zakupach-kupilam mu soczek marchwiowy Hipp'a tylko on mi za raz tyle nie wypije jak piszecie najpierw dam mu troszke lyzeczka
wogole mam mega problem bo Bubus tylko na piersi i nie umie pic z butelki!!:szok:dzisiaj tesciowa godzine sie z nim meczyla a o glodny i juz spiacy az w kocnu sie jakims cudem dossal i spal przez to 2.5h:szok:soczek z jabluszka startego rozcienczylam mu z woda i tez nie wypij z butli:-(dawalam mu lyzeczka to nawet lykal bo slyszalam,...ale jak ja bede w pracy nie bedziemy sie babrac z lyzeczka przy plynach!!!musze go jakos nauczyc
myslicie ze jak raz dziennie albo nawet 2 bede dawac mu w butelce soczki np jablkowy albo herbatki to sie nauczy albo nawet moje mleczko,...??za tydz tez ide do pracy pomoc kolezance bo jest sama tylko na dluzej i dam mu bebiko zobaczymy czy mu podskoczy ...akura pozniej bedzie pobieranie krwi ale sie martwie:-(
a moze Wy macie patent jak nauczyc malca pic z butelki ??blagam pomozcie....a moze inny smoczk mu kupic do butli -lateksowy???
Salik milej imprezki!!!
Dziuba super ze sie wybawilas troszke!!!
Sylka moj tez nie ma zadnych pieluszkowych zapalen na szczescie ale teraz kupilam mu huggisy te z gumka na pleckach sa super !ale jak bedzie robil inne kupki to bede kupowac tansze bo uwazam ze to nie zdrowo tak dlugo malca 3mac w jednej pieluszce a jak sie zmienia rzadko to szkodzi -jak pisalas nic dobrego:dry:

Basiu próbuj odciągać mleczko i dawac Kubuli z butelki i herbatki i soczki, nauczy się, tylko potrzebuje troche czasu... przecież mój zięć nie może nie umiec pić z butli!! :laugh2::laugh2: a Kubuś ciągnie smoczki czy jest calkowicie antysmoczkowy??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry