• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja siedzialam rzy kompie i śpiewałam malej z daleka Lady Pank i zasnęła nie widząc mnie i nie trzymając za palec!! :szok: :szok: widać tez jej się podoba ta muzyka co mi :laugh2::laugh2:

kasiu czy na dziecko 6 miesieczne tez mozna kupic ubranko do chrztu?? bo my nicolke bedziemy chrzcic dopiero 17 sierpnia jak bedziemy w polsce na holidayu i zastanawialam sie czy kupie tam na miejscu... a tu takich nie widzialam...

Dziuba a sluchalas Lady punk jak byla u ciebie w brzuszku bo jesli tak to to ja bedzie zawsze uspokajac ,usypiac.ja tak mam z kamilem te plyty ktore sluchalam bedac w ciazy szczegolnie pod koniec uspokajaja kamilka.

Kasiu a Ty chcesz takie typowo do chrztu kupic?? nawet na Allegro znajdziesz duży wybór... my kupimy sukienkę bialą w Smyku albo Wójciku, mają bardzo duzo do wyboru i w różnych rozmiarach

mozna kupic .moj chrzesniak mial 8 miesiecy jak go chrzcilismy i bez problemu kupilismy ubranko. a teraz moj kuzyn chrzci razem z nami swojego synka ktory ma 9 miesiecy i tez kupili bez problemu .zreszta kamilowi musialam kupic ubranko na 80cm i jest akurat na niego zalezy jaka duza jest .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry