• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu, rewelacyjny garniturek!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2:
ja moją ubiorę w ekri, w koncu to będzie slub i chrziny w 1 a ja bedę miec suknię kremową wiec musimy do siebie pasować cala nasz świeta trójca

reklama
ja też zaraz zmykam, na 2 o 21.40 "Czerwony Smo" a ja uwielbiam trylogie Hannibala Lectera :laugh2: nie będę mogla zasnąć ale i tak lubie się troszkę pobać

ja osobiście jak patrzę na tą Eurowizje to normalnie mnie ponosi... takie to sie badziewie stało... ale to moje skromne zdanie jedynie... no dobra, to jalece na film, dobrej nocki wszystkim

reklama
ojej ojej nareszcie nicolka zasnela.... a tatus w oczekiwaniu na to kiedy coreczke mamusia ukolysze sam zasnal tez:baffled:bo nie mogl placzu sluchac i usnal...:sorry2::laugh2: ojej moje dzieciatka:tak:;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry