• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ale słodziutkie!! musi pięknie w tym wyglądać, Kasiu koniecznie wklej zdjęcia po chrzcie!
my kupimy taką elegancką sukienkę do chrztu, nawet jak juz będziecie w Polsce to bez problemu można znaleźć, ja jestem zdania że nie kupie ubranka typowo do chrztu za 200zl żeby mala miala to na sobie raz w życiu... a taka sukienusia to moze sie przyda jeszcze, wkażdym razie na pewno bardziej niż to ubrako chrzcielne

dziuba w takim razie mozesz ja usypiac spokojnie przy tej muzyce .dziecko sie czuje wtedy bezpiecznie bo przypomina sobie jak bylo w lonie matki. swietne te sukieneczki do chrztu .

w ten garniturek tez spokojnie bede mogla go ubrac potem.
wkleje napewno .
kamilek dzis jadl zupke jarzynowa .ale mu smakowala. a ziemniaczkow jak nielubial tak nielubi.
zaraz wamwkleje samo ubranko jak wyglada a kamilka zobaczycie dopiero po chrzcie

Dziuba widac ladny masz glos:-)Twoj przyszly ziec spi i zasnal sam 20 min temu ide go przykryc bo jak usypia to kopie wiec go nie przykrywam:happy:sliczne te ciuszki!!!ja Kubusia ubralam w takie biale spodenki i biala bluze wygladal slicznie zreszta zdjecia pokazywaalam:-pa ja jutro daje marchewke soczek rozcienczony jakies 2 lyzeczki na poczatek -uf ale sie denerwuje ;-)i nauka picia z butli:baffled:

my jutro też próbujemy zupke warzywną, kupilam Gerberka gotowego i rozcieńcze z wodą i dam malej z butli, tak jak Salik kazala 9ciekawe jak tam jej spotkanie klasowe...), zobaczymy jak nam wyjdzie... wiec jutro experymentujemy razem :laugh2:

reklama
ja na chrzest zmaierzam kupic aką sukienusię jakąś podobną:

1011ms7.jpg

Dominika Pumi byla w takiej też podobnej na komunii i slicznie wyglądała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry