• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie ja tylko na chwilkę bo mamy gości więc dzisiaj sobie nie popisze.
Dziuba super że się wyszalałaś na koncercie.
Basiu jak tam w pracy???????????????????
Zmykam dziewczynki>Dobrej nocy >Do jutra>

reklama
Dziuba!A ja mam sukienkę do chrztu na sprzedarz-leży sobie,jeszcze po mojej Zuzi bo myśleliśmy że zamiast Mikiego będzie córeczka.Mogłabym sprzedać ją za 50 zeta,jest właśnie taka jaką pokazywałaś na zdjęciu na forum

witajcie z rana Kobitki,
ja tylko na chwilę bo zaraz jedziemy na cały dzień na dzialkę więc mamy cały dzień poza domem :)
Monika, mi tak trudno własciweie kupować jak tego nie widzę, bo chcialabym żeby kiecka malej pasowala jak najbardziej do mojej ślubnej, a wiadomo że na zdjęciach to troszke inaczej wygląda; a moglabyś mi przesłać na maila?? i w jakim rozmiarze masz tą sukieneczke?
Salik, jak impreza??
ja obejrzalam film do końca wczoraj a potem balam sie zasnąć, S na działce więc nie mialam sie do kogo przytulić i sie nakręcalam ze zaraz przyjdzie Lecter i mi coś zrobi :nerd: głuuuupiaaaaa...
no dobra lece się szykować, do wieczora, miłego dnia wszystkim życzę

czesc dziewczyny. u mnie dzis niezbyt pogoda ,ale i tak wybieramy sie na spacerek. Dziuba to niezle sie wczoraj nakrecilas po tym filmie.:-Dja tez tak czasem mam. . zmykam ubierac i karmic szkraba mojego . odezwe sie wieczorkiem albo popoludniem.

jestem :-) mam chrype jak bym pila przez tydzien dzien w dzien :-) nogi mnie bola od tańców i chce mi sie spac :-) hehe ale byla jazda wczoraj boze :tak: :tak: :tak: no szok poprostu, i nawet nie zapomnialam jak sie tanczy :rofl2:
no nic szalona noc :happy::happy::happy: ( ja jak zawsze najnizsza :-( )
a moj synek wlasnie padł w lozeczku, rano zjadl tylko 70 mleka :szok: wiec o 9 "wmusilam" w niego cale jabluszko starte zajadal sie i dobrze ma cos w brzuszku przynajmniej.
Moj J pojechal z tata wo spodka na Auto Moto Show a ja musze zrobic mocna kawke sobie i wyszykowac sie bo popoludniu do moich rodzicow jedziemy dac juz mamusi prezent na dzien matki bo jutro to ona niestety pracuje do pozna :dry:

reklama
Magdulicha!Przeczytałam co miałaś za przeżycie ze swoją Madzią.Moja Zuzia też ma naczyniaka,rozdrapała też go sobie kiedyś w nocy,to było jakieś 3 lata temu.Też była w szpitalu i miała mieć zabieg pod narkozą,nawet termin był ustalony.Stwierdziliśmy że nie będziemy narażać jej na taki stres i miała usunięty laserem prywatnie,odnowiło jej się po kilku miesiącach.Za nim podejmiesz decyzję o zabiegu zastanów się czy naprawdę warto,ona jest jeszcze mała,lepiej to obserwuj a na zabieg najlepszy termin to jesień(chłodne miesiące bo lepiej się wtedy goi).Życzę powodzenia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry