reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
marek jeszcze ani razu nie miał grypy żołądkowej a moze nalezy do jednych z tych szczesciarzy co przechodzą ją bez objawowo. gadam ze znajomymi i onie tez albo własnie maja alebo dopiero co ją przeszli, wiec cos jednak musi być w powietrzu. bo pamietam jak byłam z dwa tyg temu w aptece to Pani tez prosiła cos na grype żoładkową prosiła.

reklama
jestem tutaj
wpadłam się pochwalić, że Kacperkowi wyrznęły sie dwa ząbki na dolnej szczęce:tak::-D:-D:-D:-D:-D

dwie białe słodkie kreseczki, a jak urosną to mnie będzie gryzł hihihi

i nie wiem może to byc powiązane bo mu od soboty strasznie oczko ropieje, przemywam rumiankiem , ale dopiero po świetliku jest poprawa jutro idę do okulisty:tak::tak:

Albi dlaczego zawodowe nazwisko ? Tak wybawilam sie za wszystkie czasy chyba, bardzo bylo mi to potrzebne, taki powrot (chodz na chwile) do lat szkolnych i imprez :-D :-D :-D, ale doly chyba tak szybko nie mijaja a czasem zamieniaja sie w kaniony ... ehhh szkoda gadac.
Wikus odstawil dziiaj przy zasypianiu taka histerie ze glowa mnie boli od tego wrzasku !!! wkoncu spi ufff...
Ja wiele razy przechodzilam grype żoładkowa i do jest straszne, Albi trzymaj sie kochana. A ostatnia grypa jaka u nas panowala to w styczniu, ja poszlam do szpitala 7 stycznia a moj jacek zachorowal we wtorek 8, potem jego mama i tata tak pokolei a mnie to ominelo bo poszlam do szpitala :-D

sylka gratki to najgorsze juz za toba no za wami :-) moja mam dzisiaj lyzeczka stukala malego podziaselkach i slychac bylo na dole ale niestety jeszcze nie widac ale juz slchac delikatne klikanie a maly taki nieznosny i nic innego nie daje sobie wlozyc do buzi jak tylko jego piastki, a jak by mogl to by je po lokcie wsadzil do tej paszczki.

a tak było dziś na dzialce:

1) Martynka z dziadkiem moim tatą czyli
2) z tatusiem
3) jw.
4) jw.
5) która zauważyła że zmienilam kolor włosów?? jak wiewiórka...
6) z babcią moją mamą
7) a tak sie podobała wycieczka malej...

hmm, troche sie pogbubiła z tymi zdjęciami... trudno
Sali super że sie dobrze bawilaś, dobrze tak sie zasem oderwać...
Albi współczuje choróbska, ja nigdy tego nie przecodziłam ale wierze ze nie jest przyjemne...
sylka, gratulacje dla Kacperka!!!!

Sylwia gratulacje dla Kacprunia i niestety wątpie, ze ropka w oczku to od ząbków, zamiast rumianku sproboj sola fizjologiczną a najlepiej zwykłą przegotowaną wodą. Od zewnątrz do środka lekko przyciskając, zeby wycisną ropke.
Dziuba ja zauważyłam, ze schudłas bardzo :baffled:.

reklama
to juz mogą pojawiać się ząbki????????????????? o jejku!!!
sylka ja zakraplam solą fizjlogiczną i jest ok, zauważyłam że jak mu łezki lecą z oczka to przeważnie jest przez to że mu troszke kremu się dostało i stąd te łezki...
No dziewczyny jutro nasze święto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pewnie po buziaku i pełnym pampersie dostaniemy hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry