Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olisiek jak padł o 18 zjadł 140 ml..............teraz zjadł 120 i śpi nadal.....jadł przez sen....biedny zmęczony po podróży
Jutro zmieniamy mleko na 2.pewnie 1 już mu za mało wartościowa.Mam wprowadzać stopniowo..........ale ok 3, 4 dni zajmie zmiana Albi to pewnie przez zmianę klimatu............zdrowe, świeże powietrze:-)
Esti zdawaj relacje jak przyjmuje nowe mleczko Oliś i w jakich proporcjach mu dajesz. My idziemy 30 i dostaniemy wowczas recepte na 2-ke.
Ja aktualnie oglądam Monka, stare odcinki na TVN7.
Witam, mój Olivierek oprócz mleczka dostaje już jabłuszko, rosołek z marchewką, spróbował także żurku z ziemniaczkami (bardzo to lubi), zasmakował także barszczu czerwonego, także mu smakowało:-).
Zatkało mnie jak to przeczytałam.............................na wątku "coś oprócz mleczka" znalazłam................
Albi ja jak zmieniałam małemu mleko z 1 na 2 to dawałam mu najpierw 2karmienia 1 ,jedno 2.Tak przez 2 dni ,potem było na zmianę 1 i 2 a potem już tylko 2.Tak mi poleciła moja pediatra a Oskar zniósł tą zmianę bez problemu.
Albi zdam relację na pewno.Mam dać na razie do 3, 4 posiłków na dobę do kazdego z nich 1 miarkę Nutr 2,tzn jak robię np. 90 ml to 2miarki Nutr 1 i jedna miarka Nutr 2.Następnego dnia o jedną wiecej aż dojdziemy do co drugoego psilku.Potem kończymy puszkę 1 i jemy juz 2