reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dusia jest przesłodka:tak::tak::tak:
A moje dziecko wczoraj po południu zasnęło samo........a zawsze musiałam na rękach tulić............jak padł o 18 to spał dzisiaj do 7 rano:szok::szok::szok:
Zjadł mleko pobawił sie godzinkę i sam znowu zasnął w łóżeczku i spał 1, 5 godziny.Zawsze tylko po 40-50 minut....jestem w wielkim szoku:szok::szok::szok::szok:
W dzień miałam problem z usypianiem go, bo na rękach musiałm..............a wieczorem było zawsze super.A teraz.........dziecku wyjazd dobrze zrobił i prezencik na Dzień Mamy!
A i mówi Oli nowe słowa "a guuuuuuuuuuuuu, a geeeeeeee, a buuuuuuuuuuu a bleeeeeeee"i zawsze najpierw mówi "a":-D:-D:-D

Na 11:15 idziemy do Poradnii Wcześniaków.......mam nadzieje ,ze nie będzie tego suczydła co ostatnio......jak mi coś dzisiaj powie to tak nagadam.....................

hej dziewczyny,
właśnie nadrabiam czytanie :) u nas weekend spokojny, ale teraz chyba mnie grypka rozbiera. Straszny katar mam i gardełko zaczyna boleć :baffled:

Kilka fotek wklejam, pozostałe na Picasa Web Albums - adusek - Maj 2008

Załączniki

• P5250203.JPG
    P5250203.JPG
    168,3 KB · Wyświetleń: 34
  • kuiki.JPG
    kuiki.JPG
    25,2 KB · Wyświetleń: 23
  • kukiki2.JPG
    kukiki2.JPG
    58,8 KB · Wyświetleń: 25
czesc dziewczynki i wszystkiego naj naj lepszego z okazji naszego pierwszego dnia mamy :-)
moj synus zasypia wlasnie w lozeczku, po swoim jedzonku ja mam chwile wolnego, wasze maluchy zrobily sie super grzeczne a moj to istny maly szatan !!! w nocy dzisiaj byla pobudka o 2, 4 i o 5 stwierdzil ze on juz jednak nie chce spac wrrrr.....
Dziuba moj maly tez kiedys przez cala noc nie nasikal tylko teraz sprawdzaj czy sika, dawaj jej duuuzo pic, jesli zacznie normalnie sikac jest ok - poprostu je sie nie chcialo ale jak ne bedzie dluzej sikac to lec do lekarza bo to akurat dziecko robic musi - SIKAC

my dzisiaj na 14.50 idziemy na szczepienie zobaczymy czy go zaszczepia wogole bo 2 dni mial katarek teraz jak mu probuje sciagnac to nic nie ma a charczy jak by mial caly zatkany - mam nadziejeze na zatokach nic tam nie zostalo !!!

reklama
czesc dziewczyny.kamil spal w nocy dzis spokojnie-niebudzil sie ale ja i tak jestem niewyspana bo odkrywal sie aw domu bylo zimno i musialam go co troche przykrywac.
wszystkim mamuskom zycze duzo cirpliwosci.i pociechy ze swoich szkrabow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry