reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gorące życzenia dla wszystkich mam styczniowych! Niech nam nasze pociechy wynagradzają trudy opieki nad nimi:-)

Byliśmy na szczepieniu - wszystko ok, a Tobi jak zwykle przebija wszystkie siatki centylowe, ale waga powoli zwalnia - po pierwszych 6 tyg przytył 2,5 kg, po następnych 6ciu 2 kg, a teraz juz "tylko" 1,5kg;-)

reklama
najlepsze życzonka dla świeżo upieczonych mam:tak::tak::-D:-D:-D

my już po wizycie u okulisty. mały złapał infekcję, bardzo prawdopodobne, ze przy wyżynaniu ząbków osłabiony był organizm i wdało się jakieś cholerstwo. zapisane mamy kropelki i sól fiz. do oka:-( przez tydzień 3 razy dziennie
znowu moje dziecko nie będzie mnie lubi, bo wszystko co nieprzyjemne to ja mu muszę robić:-(

a ja dostałam chyba najpiękniejszy prezent na dzień matki dwa ząbk:-):-):-):-):-):-)i u Kacperka, takie śliczne białe paseczki.
muszę przyznać, ze jak na wyżynanie ząbków zniósł to bardzo dzielnie troszkę był marudny ale nie darł się jak czasami inne dzieci:tak::tak::-) jestem dumna

agnie ja też zrobiłam porządki ale w komódce Kacperka,
wyrzuciłam za małe rzeczy i uprałam od dawna oczekujące te niby za duże;-). okazało się, ze wszystko już mu mogę zakładać, co składowałam,
i o bosze nie mieszczą się:szok::szok:, masakra, tyle ich mam , że normalnie codziennie chyba w co innego będę go ubierać.
i wszystkie takie ładne, nie mam podziału na co dzień i od świata wszystkie są na święto:happy:

cudne zdjęcia i Dziuby z Matynią i Ewci z Kubusiem i Olisia z Esti, no przesłodka Ada z mafefką hihihi
słodziaki, na skalę światową:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Esti
właśnie z tymi ząbkami to jest tak, ze ja je od co najmniej od miesiąca widziałam i czułam pod palcem , ale nie wpadłam żeby je sprawdzi łyżeczką. więc raczej przyjmuję datę 4 miesięcy na pierwsze ząbki, bo wcześniej mi nikt nie uwierzy będzie mnie brał za wariatkę:-(;-):-D:-D:-D

Albi współczucie, moja ostatnia @ trwała chyba ze 2 tygodnie myślałam, ze się wykrwawię ale dawno jej nie było , i dobrze:tak::tak::tak:

Esti i dziuba ładnie macie pazurki zrobione. mnie już odrosły po ostatnim złamamniu ale jeszcze skórki i kolrek

aga zazdroszczę imprezki, aj nie mam się kiedy wyrwać, zresztą wszyscy prawie za miedzą:dry:

reklama
szczypi to ja nieskromnie ci powiem:sorry2::sorry2: , ze mam wszystko o czym piszesz z wyjątkiem hodowli psów ale to tez nie długo, bo Hektorkowi ( dog de bordeuax) sie zdechło:-( i wpadliśmy na pomysł ze szwagrem, ze zakładam hodowle psów tylko jeszcze rasa jest nieznana.:-D:-D
no i nie mieszkam w górach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry