reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
E-stera,napisałaś że Twój synek taki mały.A mogę spytać w którym tyg. ciąży się urodził?Wiesz ,są dzieci które ważą tyle przy urodzeniu,nie dziwię się tej wstrętnej babie że tak o nim powiedziała,ale mogła użyć innej nazwy.

reklama
esti ja na twoim miejscu bym sie nie chamowala tylko ja wyzwala przy wszystkich co ona sobie mysli ??? mowic tak o naszym slodziutkim i sprytniutkim slicznym chlopczyku !!!
głupia pi..a !!!!

kup tej pindzie ksiazke o holkauscie i oswiecimiu na drugo raz!
bo chyba nieswiadoma jest wiec co mowi i o czym, o zagladzie ludzi, glodowce, cierpieniu i smierci..:no:
jak mozna cos takiego, kobieta kobiecie,zwlaszcza w dzien matki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie dawaj godo szpitala, bo Olisiowi NIC nie jest, jest chudy ale wesoly i zdrowy, a szpital go wykonczy, zlapie jakies badziewie i wtedu dopiero bedzie! po co ci to!
jatez bylam TAKA jak Olis chuda i bardzo ruchliwa, moja mama tez sie nasluchla,ze mnie glodzi, etc takie same madre piepszenie:wściekła/y:i tylko plakala przez ludzi, a ja bylam chuda sama z siebie!!!nie lubilam jesc i tyle:laugh2:
Esti, popros o jakas inna prowadzaca, to juz nie lata 70te, masz do tego prawo by byc niezadowolona z lekarza i go zmienic i powiedziec, zgos to jej przelozonemu,ze nie podoba ci sie jak Was traktuje, i ze Cie obraza!!!:baffled:i nie chcesz jej widziec!

kup tej pindzie ksiazke o holkauscie i oswiecimiu na drugo raz!
bo chyba nieswiadoma jest wiec co mowi i o czym, o zagladzie ludzi, glodowce, cierpieniu i smierci..:no:
jak mozna cos takiego, kobieta kobiecie,zwlaszcza w dzien matki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie dawaj godo szpitala, bo Olisiowi NIC nie jest, jest chudy ale wesoly i zdrowy, a szpital go wykonczy, zlapie jakies badziewie i wtedu dopiero bedzie! po co ci to!
jatez bylam TAKA jak Olis chuda i bardzo ruchliwa, moja mama tez sie nasluchla,ze mnie glodzi, etc takie same madre piepszenie:wściekła/y:i tylko plakala przez ludzi, a ja bylam chuda sama z siebie!!!nie lubilam jesc i tyle:laugh2:
Esti, popros o jakas inna prowadzaca, to juz nie lata 70te, masz do tego prawo by byc niezadowolona z lekarza i go zmienic i powiedziec, zgos to jej przelozonemu,ze nie podoba ci sie jak Was traktuje, i ze Cie obraza!!!:baffled:i nie chcesz jej widziec!

zgadzam sie i podpisuje pod tym.

JEJU jacy ludzie potrafia byc niemyslacy! boze! esti ja nie wiem co bym takiej babie zrobila na twoim miejscu...bezmyslnosc ludzka nie zna granic, na prawde!
ale takimi babami nie ma sie co przejmowac, wiem z doswiadczenia,na glupote niestety nie ma lekarstwa:tak:

my po spacerku, byliśmy w kwiaciarni w Galerii po storczyka dla mojej mamy i na cmentarzu u mamy Stasia;
Monika a na jaki rozmiar jest ta sukienka??
Esti, pomysl z kupieniem książki o holokauści podoba mi się... kobieta chyba nie ma pojęcia o Oświęcimiu... :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Pandi a Tobiaszek jaki duży byl jak sie urodzila????
u nas tez się chyba waga normuje powoli, chociaż zobaczymy co powie lekarka na szczepieniu, w czwartek się okaże...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry