Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i tylko plakala przez ludzi, a ja bylam chuda sama z siebie!!!nie lubilam jesc i tyle
i nie chcesz jej widziec!kup tej pindzie ksiazke o holkauscie i oswiecimiu na drugo raz!
bo chyba nieswiadoma jest wiec co mowi i o czym, o zagladzie ludzi, glodowce, cierpieniu i smierci..
jak mozna cos takiego, kobieta kobiecie,zwlaszcza w dzien matki
nie dawaj godo szpitala, bo Olisiowi NIC nie jest, jest chudy ale wesoly i zdrowy, a szpital go wykonczy, zlapie jakies badziewie i wtedu dopiero bedzie! po co ci to!
jatez bylam TAKA jak Olis chuda i bardzo ruchliwa, moja mama tez sie nasluchla,ze mnie glodzi, etc takie same madre piepszeniei tylko plakala przez ludzi, a ja bylam chuda sama z siebie!!!nie lubilam jesc i tyle
Esti, popros o jakas inna prowadzaca, to juz nie lata 70te, masz do tego prawo by byc niezadowolona z lekarza i go zmienic i powiedziec, zgos to jej przelozonemu,ze nie podoba ci sie jak Was traktuje, i ze Cie obraza!!!i nie chcesz jej widziec!