reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witamy wszystkie mamusie:)):-)widze,ze samopoczucia jak na razie dopisuja:blink:ja tez nie narzekam, choc pogoda strasznie przygnebiajaca:-(:baffled:
nicolka znow miala kiepski wieczor wczorajszy do zasypiania i powtorka zrozrywki z budzeniem co godzine noca ale jakos wytrzymalismy:));-) a dzis szcesliwa, usmiechnieta od rana i nie plakusia na dziem matki:tak:;-):-) mezus w domku, sielanka:laugh2:

reklama
wrocilismy ze szczepienia ktorego nie bylo bo poprzebytej trzydniowce trzeba dosyc dlugo odczekac no i mamy sie pokazac w polowie czerwca.Zabki ida ida i trzeba tylko na nie czekac,
Mały wazy 8 kilo, mierzy 68,5 cm, obwod głowy 43 i klatki tez 43, ciemie zarasta super.
to na tyle. ALBI czy mogla bys mi powiedziec jak to jest w tych centylach...?

Domek................................marzenie
My po wizycie w Poradni Wcześniaków.........Oliwier waży 4270g i 65 cm długosci......jak ja go mierzyłam 3 tygodnie temu to mila 64cm.......albo żle zmierzyłam albo urósł...............17cm od urodzenia:szok::szok::szok:
Niestety był ten babsztyl co ostatnio.....................powiedziała, że wygląda jak z Oświęcimia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:
Dobrze ,że byłam z mężem bo bym po zębach dała.........:wściekła/y::wściekła/y:
Pobrali mu krew na morfologię i cukier........jutro wyniki...........pokuli mu biedną główkę.........ale za to pielęgniarka bardzo fajna.
Powiedziała że jak wyniki będą dobre to sie odczepi.........A jak nie to do szpitala nas położy na o sie nie zgodzę!:no:Następna wizyta w sierpniu
Ale za to była pod wrazeniem rozwoju psychoruchowego:-):-):tak::tak:

W DNIU NASZEGO SWIETA< WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE tj ZDROWYCH DZIECI I SLICZYCH USMIECHOW, BEZZEBNYCH JESZCZE:)))

ja dzisiaj laurki ani wierszykow sie moze nie spodziewalam, ale dostalam cudny kwiat w doniczce od Lukiego, 2 kupy w moim ulubionym kolorze zielono-zoltym, no i CALA PRZESPANA NOC od 21- 5.30 i potem do 7, super. bylysmy na 4 godzinnym spacerze, bylam w miedzyczasie na scalingu, wiec dzien udany.
voila!:blink:

FANTASTYCZNIE BYC MAMA:-D

Kupilam sobie tez na prezent fajna bluzeczke w benettonie i wlasnie zostalam elegancko obrzygana:laugh2:

Esti moze ta fladra sie prosi o wybicie plomby:wściekła/y:co za glupia pi##a:wściekła/y:

Dziuba,to dla Ciebie,sukienka do chrztu i Zuzia w niej

Załączniki

• Obraz 0278.jpg
    Obraz 0278.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 30
  • Obraz 0279.jpg
    Obraz 0279.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 30
  • zuz.jpg
    zuz.jpg
    89,2 KB · Wyświetleń: 41
Salik, waga na 75%, wzrost 90%, a reszta miedzy 50 a 75%.

Esterko ja nie wiem kurcze jak mozna w tak mowić o dzieciach i to przy mamamie. Ja bym zapytała skad takie porównanie??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry