reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A co do grypy żołądkowej, miałam raz i nie życzę tego nikomu, leciało ze mnie z obydwu stron jednocześnie, dobrze, że w toalecie tuż obok tronu była umywalka :baffled:

reklama
Paniom życzenia składamy bo dziś mamy nasz DZIEŃ MAMY!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cześć dziewczynki!Jeszcze raz wszystkim dziękujemy za życzenia :tak: Weekend nam się wspaniale udał.Byliśmy na wsi w górach u koleżanki,która ma hodowlę labradowrów...I zakochałam się w takim sposobie na życie.Mieć domek w pięknej okolicy,ogromny ogród i kilka oddanych czworonożnych przyjaciół :-D Także gramy w totka,kupujemy dom i zakładamy hodowlę... :-D Tylko niech mi któraś podpowie...które liczby mam skreślić żeby to marzenie mogło się ziścić :szok::laugh2:

Jak będzie więcej kasy to może i trójeczkę machniemy :-D Dzidziusiów mam na myśli!A z psami zaczniemy od 4 szczeniaczków :tak: Wszystko już ustalone.Nawet wiemy gdzie jest piękna posiadłość do kupienia(w miejscu,w którym również jestem zakochana).Brakuje nam tylko około 300tysięcy na dobry początek :dry::sorry2: więc nie pozostaje nic innego jak po prostu jakoś je wygrać....

wlasnie miejsc jest sporo ale trzeba miec za co sie tam urzadzic... ja to bym miala hodowle owczarkow niemieckich (krotko i dlugo wlosych) i moze kilka goldenkow ehhh... alez sie rozmarzyła, a tu trzeba wracac do rzeczywistosci i isc naczynia pozmywac ... :-(

reklama
Witam!A ja kupiłam dziś w Biedronce dla małego buteleczkę z uszkami,kubeczek niekapek(ma takie specjalne zamknięcie od środka)i szczotkę do butelek i smoczka mycia.W Lidlu kupiłam mamie kwiatki,mają takie fajne bukieciki po 12 szt. i dostałam jakieś wkładki próbki pocztą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry