reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja ost @ dostałam 40 dni od poprzedniej @ i trwała ona 9 dni. Byłam ost u lekarza i zrobiłam sobie cytologie to sie przy okazaji zapytałam czy to normalne. To powiedział, ze po prodzie to nawet z rok sie moze regolowac a nawet jak tak jest to nie patologia, bo w sumie to przed ciążą tez tak miałam a przeciez w ciaze zaszłam bez wspomagania hormonami. Tym razem tez sie tym zasugerowałam, bo przeciez przed ciążą tak wyglądał 90% moich cykli.
Poszłam na siusiu własnie i co?? dostałam@. To jest ta moja własnie grypa żołądkowa, objawy podobne ...........:rofl2:
Tym oto, powiedzmy optymistycznym akcentem mowie Mamusiom Dobranoc i niech jutro nas śmiech naszych dzieci obudzi.

Witam sie z rana przy kawusi.
Booszee ile mam czytania a nie bylo mnie tylko 2 dni:szok:
Dzis Nasze swieto, wiec zycze wszystkim mamusiom , zdrowka i pociechy z malenstw.

Kochane mamuśki, w dniu naszego świeta życzę wszystkim dużo wytrwałości i cierpliwości do tych naszych pociech, uśmiechu i radości każdego dnia, no i jak najwięcej takich Sarbów jak mamy teraz!!!!!!!!!!

mili, ja też nienawidze doczytywać, dlatego tak bardzo lubie być na bieżąco.
Esti, super zdjęcia!! my w Stańczykach byliśmy w zeszłym roku jak byliśmy w Białymstoku na majówce... i byliśmy też w rezerwacie żubrów i tam sie idzie do jakiegoś miejsca gdzie za dawnych czasów modły odprawiano i mówi sie że kto ma jakieś probl. z plodnościa albo zdrowotne to tam zdrowieje... no i powrocie z Białegostoku okazało sie że jestem w ciąży... S mówi że to pomogło nam bo my niby od 3miesięcy chcieliśmy dzidzie i za czwartym razem sie udało!! (a ja do niedawna myślałam że to byla wpadka a S mnie uświadomił że chcieliśmy dzidzie)

Haj.
esti, Zazdroszczę wyprawy, my tylko jeden dzień byliśmy w Wawie a reszta weekendu w domu :-) Ładnie wyglądasz :-D
salik, Dobrze tak się od czasu do czasu rozerwać :-D
dziuba, Szalona, a co na to Twój chłop? Mój by się zeźlił jakbym skakała na koncercie w samym staniku :-)

Dusia ostatnio jest cudownym dzieckiem... Je przykładnie, śpi w trakcie dnia po 50 minut, ale regularnie... To chyba taki prezent na Dzień Matki :-D Marchewka jej smakuje, jabłko i banany też... Na dobranoc kaszkę dostaje, wypija 180 ml i jeszcze chce cyca :eek: Dwa zjada :eek: I potem mi śpi 8 lub 10 godzin :-D
Ja na ropienia w oczkach dostałam Tobrex. Dziś daję ostatnie wkroplenie. Chyba pomogło, bo coś tych ropień nie widzę. :-) A jutro do okulisty, żeby sprawdzić, czy faktycznia ma kanaliki przytkane....

reklama
agnie, super że Ada tajka grzeczna... moja ostatnio też się wyrobila, żeby nie zapeszyc - budzi sie już tylko raz na karmienie w nocy i śpi do 6.30, ja już wtedy wstaje z psem na spacer a ona sie pobawi pół godz i spi jeszcze z godzinke z tatą...
za to jedzenie - marchewka nie smakuje, jabłuszko jako tako, dziś próbujemy zupke warzywną przez butle, ale na razie wprowadzamy tylko jede posilek niemleczny w ciągu dnia... w czwartek idim do pediatry na szcezpienie więc zobaczymy co powie na temat wprowadzania nowych rzeczy
a co do koncertowania w staniku, to ja tak sie bawie tylko na LadyPank i od 16roku życia więc to dla mnie norma, S jak idzie ze mną i bierze mnie na barana to wtedy tańcuje w staniku, a obok moja przyjaciółka na barana u swojego faceta i to samo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry