reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziuba bardzo ładny kolor i śliczna sukienka..... a Martynka jak malowana taka śliczna:tak::-)Na koncercie w staniku..:-).szalona kobieta....ja bym się nie odważyła:rofl2:
Salik jesteś bardzo ładna.......super ,ze mogłaś wyjsć i się wyszaleć......od czasu do czasu trzeba
Albi współczuję....................przechodziłam tylko raz żołądkówkę..............coś strasznego!Wracaj szybciutko do zdrówka

Oli też ma zęby....nie widać ale jak stuknę łyżeczką to słychać

Kochane jezeli posiadacie Ale Kino to jutro polecem film o 20:00 Pół żartem pół serio a 29 maja (czwartek) tez o 20 stej "Pokój Syna" przepiekny i wruszający film.

Nasz wyjazd można zaliczyć do udanych...pomimo że pogoda była do dupy......czwartek i piątek zimno.......musiałam małemu rajstopy wkładać..........w maju:szok::szok:.Tam strasznie wieje, bo są same otwarte przestrzenie.....jak to na Mazurach...W sobotę cały dzień więc skoczyliśmy na Litwę.......ale teraz śmiesznie jak sie przekracza granicę.........................jedziesz sobie i nikt cię nie zatrzymuje....wszędzie pusto.A przekraczaliśmy w Budzisku i tam jest duże przejście i wszytko opuszczone.
A dzisiaj jak wracaliśmy to piękna pogoda:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Ale udało nam się zaliczyć to co chcieliśmy.Gora Cisowa, Głazowisko, Turtul, Góra Zamkowa, Głazowisko,ruiny nad Hańczą, Góra Lesczynowa:tak:;-)

Albi Oliwier zniósł drogę super..........a jakiego apetytu dostał.zjada po 900-1000ml na dobę i po 130-15- na raz!:szok::szok:A tego po nim nie widać.....................wszystko spala taki szalony i energiczny jest.A Ty jak się czujesz, już lepiej?

A to jaki szczęsliwy w drodze
DSC01914.JPG

reklama
Cos chyba musi z tym być bo nasz jak wyjechaliśmy to tez jadł ponad litr mleczka dziennie. Mnie dzisiaj tylko głowa boli i mam nudnosci jak to przy tej grypie. :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry