reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
magda moj braciszek (rok i 4miesiace) tez ma na czulku i oni mu to zamrazaja ale nie prywatnie tylko z kasy chorych i za kazdym zamrazaniem mu to peka robi sie strupek, odpada i potem jest coraz mniejsze.

reklama
łe rany..ilescie nadruowaly....:-D:-D
Monia- dziki za zaproszenie na NK
dziuba- przesliczna ta sukienusia, Twoja mala bedzie w niej wygladala jak ksiezniczka
Moje malenstwo spi od 9. Nie chce zapeszac ale dzisiesza noc byla nawet spoko. Maly zasnal o 20, obudzil sie o 2.30 na karmienie a pozniej spal do 6.30. SZok. jejku, dlaczego tak nie moze byc zawsze?
Od piatku mam przy sobie mezusia, jest cudownie :)Ale jutr bajka sie skonczy. Zobaczymy sie dopiero w piatek.
Dziewczynki, milego dzionka

Salik to super ze sie wyszalals!!!laseczka z Ciebie:tak:
Pam dziekuje bylo w porzadku chociaz troche stresu ale za tydz ide znowu pomoc kolezance bo jest sama wiec dopiero bedzie jazda bo ejszcze nie bardzo pamietam gdzie co lezy bo pozmienialy odkad przestalam tam pracowac:dry:Dziuba sukieniusia sliczna!:tak:Asia doskonale Cie rozumiem jakie to cudowne chwile jak mezus jest w domku od swieta:sorry2:dobra bede do Was zagladac ale moj mezczyzna w domu wiec korzystamy z chwil we trojke a pogoda tez fajna wiec na spacerek bedziemy tez leciec:rofl2:

Kochane dzisiaj jest równy rok jak sie dowiedziałam, ze będę mieć moje słoneczko. Był to jeden z najpiekniejszych dni i najsmutniejszych. Tego dnia usłyszałam bijące serduszko mojego Dawisia i dowiedziałam sie, ze mam wielkiego miesniaka i mam 30% szans na donoszenie....... ale sie udało :-)
Jutro jest dzien Matki- dla większosci z nas pierwszy i dla mnie i dla Marka 8 rocznica bycia razem. Czyli na 7 rocznice mieliśmy fajny prezencik.

Tak wogole to chyba mam rotawirusa. Wszystko na to wskazuje. Kurcze po przewijaniu małego, szczegolnie po kupie bardzo starannie myłam rece ale widocznie nie dosc dokładnie. Po podaniu leku na rotawirus, dziecko w kale wydala wirusa, wiec trzeba dokładnie umyc rece...........a szkoda gadac wczoraj jak miałam isc sie wyproznic to płakac mi sie chciało tak mnie juz bolało:-( a teraz chce mi sie wymiotowac.

Witam w niedziele.
U nas też pogoda nieciekawa.Ale pewnie jakiś spacerek zaliczymy.
Salik to super że się dobrze bawiłaś.
My też jedziemy dziś do mamy z życzeniami więc będę dopiero wieczorkiem.
Udanej niedzieli Wam życzę.

dzien dobry dziewczynki.ojjj co za noc za nami...nicolka plakala co godzine a zasnela dopiero kolo 23 i caly czas u mnie na rekach tylko zasypiala a najlepiej to jakbym jej w ogole nie odkladala:tak:no i takie to buty... ale na razie sobie sponia na szcescie juz z pol godzinki;-)
fajnie aga, ze sie dobrze bawilas, moja klasa z gimnazjum tez planuje spotkanie i mowili, ze na mnie poczekaja do sierpnia:rofl2:
albi biedna trzymaj sie...

a u nas dzis pogoda straszna deszcz leje jak z cebra i szaro i ponuro ale przyjezdza dzis moj kuzyn w odwiedziny i zdjecia jego malutkiej coreczki w koncu poogladam:)- oliwka sie urodzila miesiac temu, taka malutka cudowna:laugh2:

Salik chciałam ci powiedzieć, ze jest extra dziewczyna i bardzo ładna. Myśle, ze ci nieco pomogło takie wyjscie i spotkanie ze znajomymi co?? Bo ost coś doły zaliczałas. Tak wogole to masz zawodowe nazwisko.
Ja jestem głodna jak cholera ale co zjem to mnie głowa napierdziela i chce mi wymiotowac :zawstydzona/y::-(. Mam nadzieje, ze juz jutro mi to przejdzie bo ta dolegliwosc choc uciązliwa trwa 2- 4 dni.

reklama
Albi jestes silna mimo przeciwnosci i chwil ciezkich i zwatpienia dlatego wlasnie zostalas obdarzona Skarbusiem w postaci Dawisia!!!:tak:
biedna az dziwne ze to dziadostwo takie wredne - oby szybko Ci przeszlo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry