reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny mam pytanie: czy wiecie moze czy takie malutkie dzieciaczki jak nasze moga miec opryszczke?? bo nicolusia ma 2 czerwone kropeczki na usteczkach i nie wiem co to, a dzisiaj jej wyskoczyly :sorry2:i jeszcze w ogole jakas taka jakby wysypka ale tylko na buzce troszeczke.... nie wiem z czego ale chyba cos zjadlam takiego albo wypilam uczulajacego albo co..??:baffled:

reklama
Esti dziewczyny maja racje ,kup babsztylowi ksiazke o Oświecimiu i zmien ja na innego lekarza . i do szpitala nieidz bo olis to zdrowy silny mezczyzna
kamil jutro na szczepienie juz jestem przerazona chociaz ostatnio nieplakal wcale.
bylam z kamilkiem u mojej mamy i na dlugim spacerze bo piekna pogoda dzis u nas. wlasnie zjadl ze tak powiem kolacje i widze ze juz mu sie spac chce pewnie zaraz zasnie.:szok:.oj za wczesnie jak teraz usnie to mnie obudzi o 5.30 i do wieczora koniec spania.

Kasiu a może to zwykle potówki?? moze za cieplo jej było i wyskoczyły takie krosteczki...

a zapomnialam powiedzieć, Martynka już sika normalnie, tylko w nocy nie zrobila siusiu wcale

Monika w 37 tygodniu ale wagą i wzrostem odpowiadał 33, 34 tygodniowi ciąży, bo w tym tygodniu zatrzymał sie wzrost.................nawet jeśli to prawda że tak wygląda to nie powinna tak mówić
Albi robiłam........jest wszystko super.......jutro wyniki morfologii

Na szczeście wizyta dopiero w sierpniu i następna pod koniec roku i koniec.
A do szpitala nie położę............zresztą nasz alergolog i pediatra nie widzą takiej potrzeby i mówią ,ze taki jego urok:blink:

i zasnal kamilek tak jak myslalam .tak wiec mam czas tylko dla siebie. D. w pracy bedzie w domu dopiero o 23.15 wiec moge zrobic cos tylko dla siebie np wkoncu zrobic cos z paznokciami albo posegregowac swoje ciuchy bo w wiekszosci niechodze i zajmuja tylko pulke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry