reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jak jutro wroce ze szczepionki to wam napisze ile moj kamil tym razem wazy i tak dalej.
w piatek bylam z nim na badaniu krwi i pani jak z nim weszlam mowi do mnie "niech go pani tu posadzi" ,spojrzalam na nia i powiedzialam ze nieposadze go bo on jeszcze niesiedzi. spojrzala sie na mnie jak na wariatke i popatrzyly sie wszystkie na siebie zaczely sie dosiebie usmiechac .zakapowalam o co im chodzi i jak pobrala mu ta krew to powiedzialam ze on niesiedzi bo ma niecale 4 miesiace . zrobily olbrzymie oczy i zaczely jedna przez druga gadac ze one myslaly ze ma 7 miesiecy

dziuba, Tobi urodził się 3950g a teraz waży 9700!:szok::-D mamy jeść tylko mleczko mamusi, nie wprowadzać niczego do końca 6 m-ca, za wcześnie wprowadzone pokarmy mogą uczulać.
Kasia
, a może to od ślinienia się? Tobi teraz też ma takie kropeczki na brodzie i koło ust - pediatra powiedziała żeby kilka razy dziennie wycierać do sucha i smarować kremem takim do pielęgnacji lub jeśli na podwórku to z filtrem.

Witam w Dniu naszego Święta.
Esti ja bym tej babie nagadała. Jak można takie rzeczy opowiadać o takim słodziaku jak Oliś.
Pandi- Tobi to już kawał chłopa.
A tak ogólne to super że Wasze dzieciaczki dziś takie grzeczne.Chyba wiedzą że mamy mają święto.

salik, ja wiem że Tobi jest największy na forum:szok: ale co ja poradzę, on je co 2-3 godz w dzień i co 3-5 w nocy. I tylko z piersi. Wszystkie centyle sa na podobnym lub sąsiednim poziomie.

reklama
esti, podziwiam Cię, że się opanowałaś, bo ja bym chyba nie wytrzymała. To jest normalnie jakaś farsa. Nie pozwoliłabym się tak obrażac. Weź jej coś odpowiedz, że nie życzysz sobie takich uwag, że przyszłaś po poradę medyczną a za pozostałe uwagi podziękujesz. Kretynka jakaś no. :crazy::crazy::crazy:

pandi, powiedz mi kochana, czym Ty się "żywisz" że masz tak wartościowe mleczko? Mój Kuba też je bardzo często, co 2 godz. Je...bo przy cycu lubi co chwilę ale jedzeniem tego nie nazywam . A wazy malutko bo tylko 6700 a urodził się 3800 więc nie wiele mniejszy od Tobiego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry