Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz czytam i odpisuje co wyczytam 

a poza tym zgodze sie z Albi schudlas bo widac!!!to pewnie efekt spacerkow po plazy i latania na uczelnie
poza tym odwazna z Ciebie kobitka-stanik na koncercie
jak na maxa to na maxa odreagowalas chyba wszytkie trudy dotychczasowego maciezynstwa;-)
Esti fotki super!a jesli chodzi o tego lekarza co ma zero podejscia do matek i dzieciaczkow to ja bym powiedziala ze ona chyba luster w domu nie ma bo ma krzywy ryj i niech patrzy na siebie i sobie wali takie komentarze!!!

moj Kubus ur sie 3750 i tak od szczepienia do szczepienia ponad kg i pediarta ost nie mogla uwierzyc ze mam go na samej piersi bo teraz wazy ponad 6!!!a wogole po nim tego nie widac:-)Esti Olis to cos mojego pokroju maluszek bo ja jem tonami a jestem malusia i chuda ,,,,znow schudlam kupilam jeansy rozm 27!!!!!!!!

cyce dalej mam duze C i ledwo je 3mam
to moje dziecko je co 2h wyciaga ze mnie co zjem a mleczka coraz wiecej i jak wezme go na rece i jeszcze te moje dwie banki mam to masakra:-)Urósł 10 cmTak jak Oli..na podłodze położę to znajduję go na drugim końcu pokoju
A powiedz ile on urósł od urodzenia?Olisiowi idzie na razie we wzrost.17cm
Wszystko te nasze dzieciaczki spalają przez tę ruchliwość
A lekarce mąz nagadał
albi a nie pochwaliłaś się ...nieładnie... heheh...żartuję...dzis rano byla u nas moja kolezanka z Dawidkiem ktory ma 4miesiace

nasza nicolka tez nie moze siedziec(czyt. lezec
ostatnio nawet spryciula weszla pod bujaczek jak nie patrzylam bo poszlam do ubikacji a jak wrocilam to juz lezala miedzy bujaczkiem a podloga
a ja sobie myslalam co ona sie tak cieszy;-) wkleje zdjecia jutro jak bede miec juz swoj komputer- mam nadzieje

4 -jak padl z zabawka w rece po zabawie z mama-macie dowod ze naprawde bawie sie z nim na maxa
a 5-synus w calej okazalosci -zobaczcie na jego uda,,,,,no nic ja uciekam milej nocki!
a rano jak tylko sie obudzilam i popatrzylam sie na jej rozesmiana twarzyczke to az sie poryczalam bo dzis dzien mamy i pierwsze moje swieto, no i spelnilo sie moje najwieksze marzenie byc MAMA