reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak jak Oli..na podłodze położę to znajduję go na drugim końcu pokoju
A powiedz ile on urósł od urodzenia?Olisiowi idzie na razie we wzrost.17cm
Wszystko te nasze dzieciaczki spalają przez tę ruchliwość:tak::tak::tak:

A lekarce mąz nagadał

reklama
pewnie walne Wam mega posta takze nie krzyczcie:-p
wczoraj juz nie weszlam bo cos cisza byla nie wiem gdzie sie wszystkie podzialyscie?!
dzis rano byla u nas moja kolezanka z Dawidkiem ktory ma 4miesiace fotki wkleje jak skoncze Was doczytywac:rofl2:teraz czytam i odpisuje co wyczytam :happy:
Sylka gratulacje pierwszych zabkow u Kacperka!!!:tak:
Dziuba wcale nie jestes wiewiora -ja mam podobny kolorek:-pa poza tym zgodze sie z Albi schudlas bo widac!!!to pewnie efekt spacerkow po plazy i latania na uczelnie:tak:poza tym odwazna z Ciebie kobitka-stanik na koncercie:rofl2:jak na maxa to na maxa odreagowalas chyba wszytkie trudy dotychczasowego maciezynstwa;-)
Esti szkoda ze pogoda ze dopisala ale grunt ze pozwiedzaliscie!:happy:Esti fotki super!a jesli chodzi o tego lekarza co ma zero podejscia do matek i dzieciaczkow to ja bym powiedziala ze ona chyba luster w domu nie ma bo ma krzywy ryj i niech patrzy na siebie i sobie wali takie komentarze!!!:wściekła/y::angry::crazy:moj Kubus ur sie 3750 i tak od szczepienia do szczepienia ponad kg i pediarta ost nie mogla uwierzyc ze mam go na samej piersi bo teraz wazy ponad 6!!!a wogole po nim tego nie widac:-)Esti Olis to cos mojego pokroju maluszek bo ja jem tonami a jestem malusia i chuda ,,,,znow schudlam kupilam jeansy rozm 27!!!!!!!!:szok::szok::szok:cyce dalej mam duze C i ledwo je 3mam :laugh2:to moje dziecko je co 2h wyciaga ze mnie co zjem a mleczka coraz wiecej i jak wezme go na rece i jeszcze te moje dwie banki mam to masakra:-)

Kubus od ur urosl 13cm a ma dopiero 3.5 miesiaca:szok:ale tatus ma prawie 2m hehehe wiec bedzie wysoki chlopak a my patyczaki wiec on tez nie bedzie inny:laugh2:rodzina patyczakow hehehe:rofl2:

esti jak ja cie dobrze rozumiem z tym ruchliwym dzieckiem:tak:nasza nicolka tez nie moze siedziec(czyt. lezec:)na kocu tylko wedruje po pokoju:tak: ostatnio nawet spryciula weszla pod bujaczek jak nie patrzylam bo poszlam do ubikacji a jak wrocilam to juz lezala miedzy bujaczkiem a podloga:szok:a ja sobie myslalam co ona sie tak cieszy;-) wkleje zdjecia jutro jak bede miec juz swoj komputer- mam nadzieje:):sorry2:

wklejam fotki z wczoraj
1-jak Kubus zobaczyl mamusie przed snem hehehe -masakra myslicie ze wygladam tak strasznie???wyglada jakby zobaczyl ducha:laugh2::laugh2::laugh2:
2-Kubus z Dawidkiem 4 miesiecznym w sumie prawie 5miesiecznym zobaczcie jak lapia sie za rece:laugh2:4 -jak padl z zabawka w rece po zabawie z mama-macie dowod ze naprawde bawie sie z nim na maxa:laugh2:a 5-synus w calej okazalosci -zobaczcie na jego uda,,,,,no nic ja uciekam milej nocki!

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    122,6 KB · Wyświetleń: 32
  • 2.JPG
    2.JPG
    122,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 3.JPG
    3.JPG
    120,2 KB · Wyświetleń: 35
  • 4.JPG
    4.JPG
    95,7 KB · Wyświetleń: 31
  • 5.JPG
    5.JPG
    98,2 KB · Wyświetleń: 34
Esterka co za durna baba, ja przewaznie siedze cicho ale jakbym cos takiego uslyszala to bym ja w morde walnela, glupie babsko, Natalka tez ma takie dlugie rzeski tylko troche jasniejsze, a Olis cudny jak zawsze.
Kubus Fajniusi
Ja dzis tylko zyczenia od meza dostalam ale za to od corusi duzo usmiechow, dzis to wcale nie plakala tylko ciagle sie bawic ze mna chciala i do mnie caly czas po swojemu mowila:-D a rano jak tylko sie obudzilam i popatrzylam sie na jej rozesmiana twarzyczke to az sie poryczalam bo dzis dzien mamy i pierwsze moje swieto, no i spelnilo sie moje najwieksze marzenie byc MAMA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry