reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
napisze tylko,
ze dobrze Albi pamięta Kacperek miesiąc temu ważył 7700, ale z tego co obserwuje teraz bardziej rośnie wzdłuż niż w szerz i trochę się robi chudziaczek:-(:-D:-D:-D:-D, a i wprowadziliśmy zupki

a co ja takiego jem , ze mam tłuste mleczko nie wiem,:no::no:
wcale sie nie opycham
dzisiaj zjadłam na przykład 2 kanapki na śnidanie potem jabłko, obiadu nie zjadłam bo mi się odechciało po jego gotowaniu :baffled:i przed chwilką kanapkę do snu i kawałek sernika na zimno i ot co wcale mięchem i golonkami sie nie opycham, chociaż w niedzielę męzulo zrobił golonę po bawarsku i sapaghetti na obiad tylko, ze z ryżem bo się okazało, ze zabrało nam makaronu hihihihi

Oliś przesłodki, będzie wabił laski na te rzęsy:tak::tak::tak:
Esti ja bym tą babę opluła:crazy:, Przepraszam za wypowiedź co delikatniejsze osoby:sorry2:

Pandi nie przejmuj się Tobi będzie chłop jak dąb tak jak i mój Kacperek:tak::tak::tak:

życzę dobrej nocki

a i dostałam piękny ogromny bukiet róż od synka( męzula)

a od mojego Rycerza bezpośrednio 3 gigant kupy:-D:-D:-D:-D

reklama
czesc! witam po dlugim weekendzie w ameryce.
Nie doczytam wiec wbije sie na bezczelnego w temat heheh.
Wklejam fotke tego czegos co mijalismy jak wracalismy z pensylwani

Załączniki

• 035.JPG
    035.JPG
    130,2 KB · Wyświetleń: 36
dzęki dziewczyny, schudlam tylko pół kilo a Wy to już widzicie??? :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale na dzialcer wciągnęłam pół babki cytrynowej bo na wiejskiej cukierni taką pyszną mają!!
a co do mleczka, może coś w tym jest, ja mieszkam na północy, mala tylko na piersi i też wazy ponad 8kg, jak nie już 9!! zobaczymy co pediatra powie, w czwartek szczepienie...
Basiu, pokazalam Stasiowi zdjęcie naszego przszłego zięcia a on mówi "co??? to Martyna już ma chłopaka? a oni w ogóle sie znają??" :laugh2::laugh2: głupi...
Sylka, Tobie dziękuję za komplement paznokci, dziś rano ulamal mi sie cholera na fakosie, teraz musze wszystkie obciąć bo wyglądam jak baba ze wsi co każy paznokieć innej dlugości... a wzyscy sie mi dziwili ze karmie piersią i mam take mocne paznokcie... za to włosy wyoadają mi garściami, normalnie jeszcze troche i bede łysa!!

Hej, hej:-D
Co do paznokci to nie moje.....tylko sztuczne dlatego takie ładne.:-DDzisiaj idę do kosmetyczki zrobić nowe.będą żółto białe i zrobić nową fryzurkę, bo już włoski odrosły
Pumi rewelka!
B-Asia Kubuś cudny i bardzo podobny do Ciebie, chociaż Twojego mena nie widziałam.Oli niby podobny do mnie ale jak kto zobaczy męża to mówią że wykapany tata
Zaraz wkleję zdjęcia dla porównania

Witam sie z rana;-)
Moje dziecko znalazlo sobie nowego przyjaciela PIELUSZKE tetrowa ciagle ja mietosi i naklada na golwe i wlasnie lezy u mnie na lozku i naciaga na buzie i skrzeczy zebym przyszla i jej sciagnela i tak co chwile a ja siewtedy bawie z nia w " a kuku"

Ewa Olisiek też je dużo a nie widać tego po nim.....może mają superową przemianę materii?Olisiek ma po mamie:-):-):-):-D:-D:-D
Chyba tak. Kuba chyba pójdzie po tacie. Mój M ma 184 cm a waży przy tym tylko 80 kg. A też je za 3. Ale dużo jest w ruchu.
A ja waże ok 63 :crazy::crazy::crazy: Mam 170 cm. W sumie gruba nie jestem ale została mi cholerna opona na brzuchu. Ale kupiłam sobie jakieś cudo na allegro i ćwiczę codziennie. No i staram się jeść wcześniej kolację. Najchętniej nie jadłabym wcale ale Kuba...
Jakubuś będzie jak jego siostra. Ostatnio byłam z Julką na bilansie 4 latka. Norma dla dziewczynki 4 letniej to 17kg i 103 cm , a Julia ma 17 kg i 108 cm.

reklama
Ewa moj maz ma 186cm wzrostu a wazy 60 kilo:szok: i tea je za 3, nie chcialabym tylko ze by Natalia poszla po tacie ze wzrostem bo bedzie miala przechlapane tak jak kuzynka meza ona jest wyzsza od mojego meza i dziewczyna ciagle zdolowana chodzi.A Natalia tez chudzina wazy 6300 a je duzo ale za to kupe 2 razy dziennie robi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry