sylka_k
mama styczniowa 2008
napisze tylko,
ze dobrze Albi pamięta Kacperek miesiąc temu ważył 7700, ale z tego co obserwuje teraz bardziej rośnie wzdłuż niż w szerz i trochę się robi chudziaczek:-
-D

, a i wprowadziliśmy zupki
a co ja takiego jem , ze mam tłuste mleczko nie wiem,

wcale sie nie opycham
dzisiaj zjadłam na przykład 2 kanapki na śnidanie potem jabłko, obiadu nie zjadłam bo mi się odechciało po jego gotowaniu
i przed chwilką kanapkę do snu i kawałek sernika na zimno i ot co wcale mięchem i golonkami sie nie opycham, chociaż w niedzielę męzulo zrobił golonę po bawarsku i sapaghetti na obiad tylko, ze z ryżem bo się okazało, ze zabrało nam makaronu hihihihi
Oliś przesłodki, będzie wabił laski na te rzęsy

Esti ja bym tą babę opluła
, Przepraszam za wypowiedź co delikatniejsze osoby
Pandi nie przejmuj się Tobi będzie chłop jak dąb tak jak i mój Kacperek

życzę dobrej nocki
a i dostałam piękny ogromny bukiet róż od synka( męzula)
a od mojego Rycerza bezpośrednio 3 gigant kupy

ze dobrze Albi pamięta Kacperek miesiąc temu ważył 7700, ale z tego co obserwuje teraz bardziej rośnie wzdłuż niż w szerz i trochę się robi chudziaczek:-

, a i wprowadziliśmy zupkia co ja takiego jem , ze mam tłuste mleczko nie wiem,

wcale sie nie opycham
dzisiaj zjadłam na przykład 2 kanapki na śnidanie potem jabłko, obiadu nie zjadłam bo mi się odechciało po jego gotowaniu
i przed chwilką kanapkę do snu i kawałek sernika na zimno i ot co wcale mięchem i golonkami sie nie opycham, chociaż w niedzielę męzulo zrobił golonę po bawarsku i sapaghetti na obiad tylko, ze z ryżem bo się okazało, ze zabrało nam makaronu hihihihiOliś przesłodki, będzie wabił laski na te rzęsy

Esti ja bym tą babę opluła
, Przepraszam za wypowiedź co delikatniejsze osoby
Pandi nie przejmuj się Tobi będzie chłop jak dąb tak jak i mój Kacperek

życzę dobrej nocki
a i dostałam piękny ogromny bukiet róż od synka( męzula)
a od mojego Rycerza bezpośrednio 3 gigant kupy

i tea je za 3, nie chcialabym tylko ze by Natalia poszla po tacie ze wzrostem bo bedzie miala przechlapane tak jak kuzynka meza ona jest wyzsza od mojego meza i dziewczyna ciagle zdolowana chodzi.A Natalia tez chudzina wazy 6300 a je duzo ale za to kupe 2 razy dziennie robi