reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
robilam porzadek w szafie wiktorka a tu prosze moje dziecko padlo :-) i nawet sie nie przebudzil jak do lozeczka przenosilam :-D

dziuba swietny suwaczek :-) moj jacek ma 198 cm i 120 wagi ja tez jestem pulchniutka wiec Wiktorek ma pokim byc duuuzy i papuśny.

reklama
Dziuba,nie wiem jaki rozmiar sukienki jest bo nic nie pisze na niej.A Zuza miała 7 mies. wtedy i widziałaś jak wyglądała.A kiedy wogóle ma być ten chrzest małej?

jaki on grzeczny!! moja to nie zasnie gdzie indziej niż w wózku za dnia, w łóżeczku śpi tylko w nocy... staram się ja odzwyczaić tego bo zaraz gondola będzie za mala i co wted zrobie, gdzie będę ją bujać?? spacerówka juz nie będzie taka miękka, więc musi sie nauczyć spania w łóżku w dzień...
a suwaczek... bo cholera znowuż zjadlam dwa kawalki babki cytrynowej a przecież w kiecke ślubną trzeba się zmiescić!! :wściekła/y::wściekła/y:

25lipca, ona wtedy będzie miala 6miesięcy ale już teraz waży nie cale 9kilo więc na pewo duża będzie, pewnie na 80cm kupimy sukienke dla malej

Byłam dziś na szczepieniu z Mikim.Wszystko wporzo.Mam dawać małemu nadal mleko na noc i juz wprowadzać obiadki ze słoiczka.Lek. mówiła że jak jest taki duży to samo mleko by mu nie wystarczyło.Waży 7.600,obw. głowy 41 klatki 43 cm.

Basia cudne zdjecie Twoje z małym, strasznie mi sie podoba.
Agnieszka moja siostra była blondynką po swoim Tacie do 12 roku zycia, po tem jej włosy zaczeły sie robić ciemne i teraz ma brązowe :D.
Patrzcie na swoich rodziców a nie na siebie, dzieci najczęsciej dziedziczą z 2 pokolenia. Co z tego, ze moja mam ma prawie 170 cm a tata i jego rodzeństwo ba nawet jego siostra ma 185 cm a najstarszy brat 190 cm, jak ic rodzice byli niscy.

no moj tata tez byl blondyn a mama czarna, u mnie wszystkie siosrty urzodzily sie blond a teraz maja albo brazowe albo bardzo ciemne wloski, a Wikus urodzil sie brazowy a wrecz czarny a teraz mu jasnieja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry