My po spacerku.u nas zimno i wietrznie
Dzwoniłam w sprawie Oliska wyników...są rewelacyjne

ta durna lekarka w szoku,że takie są....no i dobrze jej.kazał nam pójść do Poradni metabolicznej czy jakoś tak.Ale konsultowałam, to z dwoma pediatrami i żaden nie widzi takiej potrzeby
Joooaaa dziękuję, bardzo lubię swój zawód.Ale kosmetolog a kosmetyczka to co innego.Za 1,2 lata ma wejść takie prawo UE że kosmetolog będzie mógł tylko doradzać, a nie będzie mógł pracować w salonie urody..trzeba będzie zdać egzamin państwowy przed komisją...ja taki zdałam wiec mam z głowy.Wymagany be tytuł Technik usług kosmetycznych.
B-Asia ale Kubuś ma Twój uśmiech a reszta to tata

Dzwoniłam w sprawie Oliska wyników...są rewelacyjne

ta durna lekarka w szoku,że takie są....no i dobrze jej.kazał nam pójść do Poradni metabolicznej czy jakoś tak.Ale konsultowałam, to z dwoma pediatrami i żaden nie widzi takiej potrzebyJoooaaa dziękuję, bardzo lubię swój zawód.Ale kosmetolog a kosmetyczka to co innego.Za 1,2 lata ma wejść takie prawo UE że kosmetolog będzie mógł tylko doradzać, a nie będzie mógł pracować w salonie urody..trzeba będzie zdać egzamin państwowy przed komisją...ja taki zdałam wiec mam z głowy.Wymagany be tytuł Technik usług kosmetycznych.
B-Asia ale Kubuś ma Twój uśmiech a reszta to tata