reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My po spacerku.u nas zimno i wietrznie:baffled:
Dzwoniłam w sprawie Oliska wyników...są rewelacyjne:tak::tak::tak::-D:-Dta durna lekarka w szoku,że takie są....no i dobrze jej.kazał nam pójść do Poradni metabolicznej czy jakoś tak.Ale konsultowałam, to z dwoma pediatrami i żaden nie widzi takiej potrzeby

Joooaaa dziękuję, bardzo lubię swój zawód.Ale kosmetolog a kosmetyczka to co innego.Za 1,2 lata ma wejść takie prawo UE że kosmetolog będzie mógł tylko doradzać, a nie będzie mógł pracować w salonie urody..trzeba będzie zdać egzamin państwowy przed komisją...ja taki zdałam wiec mam z głowy.Wymagany be tytuł Technik usług kosmetycznych.

B-Asia
ale Kubuś ma Twój uśmiech a reszta to tata:tak:

reklama
Esti pazurki super.
Basiu mój też dziś pił po raz pierwszy sok mafefkowy też z hippa i bardzo mu smakował.Dałam mu na początek 100 ml rozcieńczone wodą a mały wypił i jeszcze mu było mało.

Esti, ty sama je robisz ? czy ktos? bo jesli ktos to jak z dzieckiem znajdujesz na to czas? też chciałabym sobie znow zrobic ale poprostu nie mam czasu, musze chyba teściową poprosić o oopieke nad małym bo na moją mamę nie mogę liczyć:(

Joooaaa ja nie robię, nawet nie mam kursu..i nie zamierzam robić, bo to mnie nie kreci.a zręsztą w domu przy dziecku nie będę robić i smrodzić
Ja zabieram Oliśka ze sobą do salonu.dzisiaj spędzilam tam 4 godzinki......najpierw pazurki 1, 5 godzinki a potem wloski robilam.
A Olis była bardzo grzeczny no i dziewczyny sie nim zajmują jak coś.

Esti super pazurki, żółty teraz w modzie!! ja moje obciełam wszystkie i mam teraz też straszna ochotę zrobić żelowe albo akryle, ale jesli będę robic na 25lipca to czy teraz też mogę czy lepiej poczekać i zrobić dopiero w lipcu?? żeby potem nie było że za szybko chce znowu robić...
a Olis jest rewelacyjny!! na kazdym zdjęciu jest taki kochany i uśmiechnięty, takie radosne dziecko!!

A nie skromnie "mówiąc" jetem bardzo zorganizowana.Mój dzień zaczyna sie o 7lub wcześniej, bo Oliś tak wstaje. Więc rano ma czas na wszytko.Czasami jak przysypia ok 9 to się kładę ale rzadko.

Dziuba jeśli teraz zrobisz to do lipca na pewno będziesz musiała dolać z raz jak nie dwa a koszt jednego dolania to 50, 60 zł.Więc jeśli z kaską krucho to sobie poczekaj do 25 lipca

reklama
Esti moj mążz po porstu kocha frencza, jak zobaczył twoje paznokcie to mi teraz głowe truje kiedy pojde i sobie takie zrobie- są po prostu cudne.
Basia ja kawe przestałam pic regolarnie w listopadzie 2006 roku, teraz pijam ją raz na kilka miesiecy. Migrena jaką mam to pierwsza od roku, ost raz miałam w lipcu w zeszłym roku a potem mi w dalszej ciąży przeszła i nie miałam az do wczoraj. Ja jak mam tę cholere to przez 3 dni bez wyjątku :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry