reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja myślalam ze jak teraz zoie akryle czy żelowe to zdejme calkowicie za miesiąc a potem na 25lipca zrobie od nowa, ale jak mówisz że się wstrzymac to może faktycznie poczekam...

moja dziś straszliwie marudna, płacze ciągle, zasnąć nie chce (własnie sie obudziła, pospała cale 8minut :baffled:), pcha co sie da do buzi, cycka ciągnie jak opętana, śłini sie jak nigdy, chyba idzie ząbek... czyli czeka mnie ciężka noc...

reklama
A dziś Miki dostał pierwszy raz zupkę marchewkową z ryżem.Myślałam że nic z tego ale ładnie jadł,nawet wściekał się gdy łyżeczka dłużej nie znajdowała się w jego buzi.Smakowało mu,zjadł pół słoiczka,pewnie jeszcze by jadł ale na pierwszy raz starczy no nie?Potem trochę Zuzia pobawiła się z nim a ja padłam,niestety nie na długo bo zaczął piszczeć i musiałam dać mu cycka.Niestety już nie zasnął i teraz siedzi w leżaczku i piszczy.

Kamil tak jak wczesniej pisalam nieplakalna szczepionce i ku mojemu zdziwieniu do tej pory odpukac byl bardzo wesoly.bylismy na dlugim spacerku. boupal dzisiaj jest niesamowity .pol godz. temu wrocilismy .
acha Pandi Ty.pisalas ze tobie ze wzgledu na wage Tobiego kazali do 6 miesiaca nic niewprowadzac a mnie odwrotnie z tego samego powodu kazala mi wprowadzic soczki i deserki w wieku 3,5 miesiaca pamietasz?
no wiec u mnie sie sprawdzilo to co mowila pediatra kamil tym razem przytyl tyle ile powinien.a wczesniej tyl duzo zaduzo potrafil w ciagu 2tygodni przytyc 500g, 700g.a teraz przytyl tyle ile powinien w ciagu miesiaca przytyc.a u Ciebie jak to wyglada teraz ?zastopowal troche z waga?
Albi dawidek cudny.

Basiu mam ten sam problem-podaje maliznie butle a ona w ogole nie wie co z tym robic...

to samo mój Kubuś ! ostatnio M z nim został a ten biedak płakał głodny bo nie chciał z butli do której ściągłam mu mlecio z cycusia i musiałam szybko lecieć do domu :sorry2::sorry2:

albi Dawiś superaśki, każda by od niego chciała boooooziaka pewnie :-D

Albiniec ale on ma cudnie ciemne oczka!
Esti- Ty to masz dobrze że Ci przypilnuja dziecko, a tak wogóle to niezły jest Oliś żeby tak "rozbroić" łóżko:)

reklama
nosek taki sam, tylko trochę bardziej splaszczony; usta też podobne; oczka całkowicie inne, jak się urodził takie troszkę skośne (moja tez takie miałą), a teraz to oczęta jak migdaly i rozgląda się wszędzie; i chyba policzki troszkę się uwypukliły :laugh2:
Albi, wysłalam Ci wiad. na priva

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry