joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Hej Hej mamuśli
Ja mam chwilkę odpoczynku, cieżko doczytać wszystko po wekeendzie i poniedziałku....
W ten wekeend znów zapraszaliśmy gości, już końcówka
Coraz cieplej się robi, jupi! podobno w ten wekeend będzie maxymalna tem osiągająca 30 stopni w cieniu
trzeba bedzie nad jakąś wodę sie wybrać.Jak narazie w niedziele mamy plan żeby jechac z małym na basen, ostatnio nie byliśmy bo wykryli gronkowca...
Ja zauważyłam że po tabletkach cilest tych nowych moja waga spada

Maly zajada soczki brzoskwiniowe, deserki marchwiowo jabłuszkowe, a dzis na obiadek dam brokuły;/ ciekawe czy będa mu smakować
Ja mam chwilkę odpoczynku, cieżko doczytać wszystko po wekeendzie i poniedziałku....
W ten wekeend znów zapraszaliśmy gości, już końcówka
Coraz cieplej się robi, jupi! podobno w ten wekeend będzie maxymalna tem osiągająca 30 stopni w cieniu
Ja zauważyłam że po tabletkach cilest tych nowych moja waga spada
Maly zajada soczki brzoskwiniowe, deserki marchwiowo jabłuszkowe, a dzis na obiadek dam brokuły;/ ciekawe czy będa mu smakować

sluchajcie bylam u gina i w koncu poki co zdecydowalam sie na tabl.Cerazette zobaczymy jak moj organizm zareaguje...
a ja tam na solarium lubie polezec i posluchac muzy a nie stac hehe
no coz poki co zapominam o solarium wystarcza mi balsam brazujacy i jestem mega zadowolona!!
a powiedzcie mi jak Wasze dzieci reaguja na nowe pokarmy?od razu im smakuje np.mafefka>?bo mojemu jakos nie a dalam tez rozcienczony z woda ten sok mafefkowy z hippa i tez srednio normalnie na sile zeby sie nauczyc jesc z butli ale cienko nam idzie i tesciowej:-(nic lecimy na spacerek