reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Hej mamuśli
Ja mam chwilkę odpoczynku, cieżko doczytać wszystko po wekeendzie i poniedziałku....
W ten wekeend znów zapraszaliśmy gości, już końcówka :)
Coraz cieplej się robi, jupi! podobno w ten wekeend będzie maxymalna tem osiągająca 30 stopni w cieniu:P trzeba bedzie nad jakąś wodę sie wybrać.Jak narazie w niedziele mamy plan żeby jechac z małym na basen, ostatnio nie byliśmy bo wykryli gronkowca...
Ja zauważyłam że po tabletkach cilest tych nowych moja waga spada:):):)
Maly zajada soczki brzoskwiniowe, deserki marchwiowo jabłuszkowe, a dzis na obiadek dam brokuły;/ ciekawe czy będa mu smakować

reklama
Zapomniaam , tydzien temu byłam u pediatry z weynikami małego bo miał za mało żelaza, no i nadal ma mało, ale juz podchodzido góry po braniu tego syropku:)
Moj Kacperek waży 7 kg:) i wyfdaje mi sie że troche dużo! ale patrząc i porównując wasze wagi to nie jest tak źle:)
Esterka śliczne masz zdjęcia z wyjazdu na mazury, naprawde wdać że jestes kosmetyczką:) jak mały podrośnie to tez ide na kosmetologie ,zawsze mnie to pociągało i interesowało...

moje dziecko sie szybko wyspalo wiec poszlismy na balkon posiedziec, u nas jest 26 st. w cieniu wiec pojdzie my spacer dopiero popoludniu jak cie troche chlodniej zrobi bo inaczje ja bym, jakiego udaru dostała chyba tak wali te słońce.

u nas tez cieplutko
maz zjadl te nieszczesne pierogi i powiedzial ze mu smakowaly, chcial byc tylko mily a tak naprawde wiem ze mu niesmakowaly, poszlam sie z tego wszystkiego na solar odprezyc:-D

dobra my po obiadku wiec spadamy na spacer az do wieczorka :-) no i ja tez na solar- ostatnio nie moglam bo dostała @ a dzisiaj juz jest koniec wiec mozna isc potanczyc na stojacym :-D buzkiaczki.

dziekuje dziewczynki za komplementy ale same widzicie caly Tatusiek:-)i sie zgodze ze ma specyficzna urode tak powaznie wyglada jak nie dziecko heheh:laugh2:
Albi kochana biedna znow masz ta okropna migrene???a powiedz mi pijesz kawe???
Mili ja bym tak jak twoj maz nie pogardzila pierogami:-psluchajcie bylam u gina i w koncu poki co zdecydowalam sie na tabl.Cerazette zobaczymy jak moj organizm zareaguje...:dry::baffled:a ja tam na solarium lubie polezec i posluchac muzy a nie stac hehe :rofl2:no coz poki co zapominam o solarium wystarcza mi balsam brazujacy i jestem mega zadowolona!!:tak:a powiedzcie mi jak Wasze dzieci reaguja na nowe pokarmy?od razu im smakuje np.mafefka>?bo mojemu jakos nie a dalam tez rozcienczony z woda ten sok mafefkowy z hippa i tez srednio normalnie na sile zeby sie nauczyc jesc z butli ale cienko nam idzie i tesciowej:-(nic lecimy na spacerek

reklama
Basiu mam ten sam problem-podaje maliznie butle a ona w ogole nie wie co z tym robic...Wiec sie przerzucilam na lyzeczke.Podaje jej teraz mamfefke z ryzem(ryz dobrze wysciela scianki zoladka i jelitka).I nadal probuje z tym soczkiem z butelki ale ona sie wkurza strasznie...Chyba sprobuje z kubkiem.Ale nie niekapkiem tylko takim zwyklym z pokrywka dla dzieci.Bo mam kazda wersje :-D

My tylko po kilka nowych pieluch,zjesc 2 pol sloiczka i dalej na spacer!Alez jest cieplo!Zuzik tez w samym krotkim rekawku i krotkich spodenkach!No i w cieniutkiej czapeczce oczywiscie :tak: Ale bez skarpet(alez ona lubi gole stopy...chyba po matce).Teraz jej chyba juz zaloze...Zreszta zobaczymy-i tak caly czas mamy je przy sobie "jakby co"...

No i musze sie pochwalic,ze kupilam jej dzisiaj stroj na chrzciny.Po prostu przechodzilam obok sklepiku i on do mnie przemowil.Tak!To ja! :laugh2: Mam nadzieje,ze bedzie baaardzo cieplo.Takie sliczne,skromniutkie ubranko!Alez jestem zadowolona z zakupu!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry