reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oli już śpi wiec pewnie o 6, 7 wstanie.......znowu sie nie wyspię.............próbowałam kłaść się ok 22 ale nie mogę zasnąć, bo jestem przyzwyczajona do późnego kładzenia sie spać

reklama
Szczypi ,Ewciu u mnie ciag dalszy karmienia z butli 1 posilek bo kurka wodna musi sie nauczyc....lyzeczka je ladnie ale na widok smoka z butli szaleje bo chce cyca:dry:ale nie odpuszczamy.....takze 3mam za Was kciuki laseczki!!a jakie macie wogole te buteleczki bo ja NUK'a i kupie jakas wieksza AVET'a zobaczymy moze bardziej mu podpasuje....oby!!!

Ja nawet specjalnie Kuby nie uczę na butlę bo w sumie nie mam takiej potrzeby a rzadko z kimś zostaje. Niedługo zacznie jeść pysznośći typu kaszki itp, więc jak zostanie z M to zje łyżeczką.
A butlę mamy Avent'a :-D

Oli już śpi wiec pewnie o 6, 7 wstanie.......znowu sie nie wyspię.............próbowałam kłaść się ok 22 ale nie mogę zasnąć, bo jestem przyzwyczajona do późnego kładzenia sie spać

esti , fajnie Ci...kubuś mój do 6 rano obudzi się jeszcze ze 2 razy na cycusia.... ale teraz też śpi słodko jak aniołek...a ja prasuję szmaty bo będę wystawiać na allegro :-D

katarzyna, dopytywałam jeszcze raz pediatrę i już chyba pisałam tu że nadal mam go karmić tylko z piersi, bo nowe podane za wcześnie moga uczulać. A przybrał 1,5 kg - to mniej niz ostatnio, przez pierwsze 6 tyg przybrał 2,5 kg a przez następne 6 tyg 2 kg, więc podobno dobrze.

Kamilek tez spi juz od 19.30 chcialam go dotrzymac do 20.00 chociaz ale niestety nieda sie jak jest spiacy to zasypia nawet w trakcie zabawy. noi pewnie jutro znowu pobudka o 5.00 rano super .kocham takie poranki. gdyby usnal pozniej to wstalby o 6.00 a tak to trzeba sie klasc bo inaczej bede nieprzytomna rano.tymbardziej ze jakis taki niespokojny jest wierci sie przez sen pewnie przez ta szczepinke
a jutro Kamilek bedziemial rowne 4 miesiace

Kasia, Esti- Wy niewyspane?Przeciez maluchy w zasadzie przesypiaja Wam cale nocki. Moj maly budzi sie od 1,5 tyg co 2 godziny. Raz tylko ladnie spal(obudzil sie dwa razy). Chodze jak cien, jestem niewyspana, waze juz 47 kilo, mam cienie pod oczami i nikogo do pomocy!!!!Wiem,że marudze ale to jedyne miejsce gdzie moge sie wyzalic bo ostatnio uslyszallam od bardzo"zyczliwej" osoby,że jestem panikara!!!Kur..jestem panikara i to jeszcze rozdrazniona!!!:wściekła/y::-(:-(:-(

Albi- swietne zdjecie Twojego meza. Normalnie czad:-D:-D
A tak w ogole to naprawde roznica jest ogromna miedzy dziecmi miesiecznymi a naszymi juz duzymi pociechami. Borysek dzis spotkal kolezanke, ktora ma 2 miesiace. Jejku jaka ona jest drobna, malutka, maciupka. az mi sie nie chce wiezyc ze to moje szczescie tez kiedys takie bylo

Katarzyno-Joanno mały jest grubo poza siatką. Na maxa powinien mieć 67,5 cm a wazyć 7700g. Tyle co bym sie o wage nie martwiła co o wzrost.

reklama
Asiu po to jest to forum żebyśmy mogły czasem się wyżalić i usłyszeć słowa pociechy.
Jak tak Was czytam to wychodzi na to że moje dziecko jest aniołem jeśli chodzi o przesypianie nocek.Odkąd skończył 2 miesiące przesypia noc i budzi sie ok 6 rano(chociaż czasem są wyjątki).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry