katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
ja chodze niewyspana bo pomimo ze kamil spi cala noc to ja niespie prawie wcale. niewiem czemu tak jest ale onspi a ja wstaje co pol godziny i patrze czy jest przykryty czy mu niezazimno niezagoraco czy niewsadzil nozki miedzy prety lozka(czesto tak robi i boje ze skreci sobie nozke )a jak juz sie obudze to niemoge zasnac jak zasne to znowu spie pol godziny i tak wkolo. niewiem moze jestemKasia, Esti- Wy niewyspane?Przeciez maluchy w zasadzie przesypiaja Wam cale nocki. Moj maly budzi sie od 1,5 tyg co 2 godziny. Raz tylko ladnie spal(obudzil sie dwa razy). Chodze jak cien, jestem niewyspana, waze juz 47 kilo, mam cienie pod oczami i nikogo do pomocy!!!!Wiem,że marudze ale to jedyne miejsce gdzie moge sie wyzalic bo ostatnio uslyszallam od bardzo"zyczliwej" osoby,że jestem panikara!!!Kur..jestem panikara i to jeszcze rozdrazniona!!!:-
-
-(
przewrazliwiona na jego punkcie ale co zrobie.a pomoc tez niema mi kto .maz pracuje ten miesiac po 12 plus dojazd wta i spowrotem to niema go caly dzien a jak przychodzi to maly juz spi. jedynie w weekand mi pomaga niemoge powiedziec.
a jesli chodzi o ciebie to niedziwie sie ze jestes zla i wogole ale po to to forum jest ze mozesz powiedziec co ci na sercu lezy.

:-
To ja w 4 miesiacu w lecie tamtego roku....Wtedy jeszcze nic nie przytyłam....