reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia, Esti- Wy niewyspane?Przeciez maluchy w zasadzie przesypiaja Wam cale nocki. Moj maly budzi sie od 1,5 tyg co 2 godziny. Raz tylko ladnie spal(obudzil sie dwa razy). Chodze jak cien, jestem niewyspana, waze juz 47 kilo, mam cienie pod oczami i nikogo do pomocy!!!!Wiem,że marudze ale to jedyne miejsce gdzie moge sie wyzalic bo ostatnio uslyszallam od bardzo"zyczliwej" osoby,że jestem panikara!!!Kur..jestem panikara i to jeszcze rozdrazniona!!!:wściekła/y::-(:-(:-(
ja chodze niewyspana bo pomimo ze kamil spi cala noc to ja niespie prawie wcale. niewiem czemu tak jest ale onspi a ja wstaje co pol godziny i patrze czy jest przykryty czy mu niezazimno niezagoraco czy niewsadzil nozki miedzy prety lozka(czesto tak robi i boje ze skreci sobie nozke )a jak juz sie obudze to niemoge zasnac jak zasne to znowu spie pol godziny i tak wkolo. niewiem moze jestem
przewrazliwiona na jego punkcie ale co zrobie.a pomoc tez niema mi kto .maz pracuje ten miesiac po 12 plus dojazd wta i spowrotem to niema go caly dzien a jak przychodzi to maly juz spi. jedynie w weekand mi pomaga niemoge powiedziec.
a jesli chodzi o ciebie to niedziwie sie ze jestes zla i wogole ale po to to forum jest ze mozesz powiedziec co ci na sercu lezy.

reklama
Ja teraz zamówiłam butelke treningowa tomme tippe, ciekawe czy sie sprawdzi bo mam butle z NUk to musiałam powiekszyć dziurkę bo jak teraz mu dosypuje kleiku ryzowego to biedny nie może uciągnąć, soczki pije z butki tomme tippe smoczki sa super takie mięciutkie:)
ja małego ąpie o 21 więc mi teraz właśnie zasypia i wstanie ok 5 butka i śpi do 7 :)
Dziś śpimy tylko z Kacperkiem bo A... wyjechał do rodziców z tamtą z łodzi jedzie do wadowic bo nam maszyna siadła w firmie i musi po części jechac taki kawał, chciał nas zabrać ale umęczy sie kacperek w tym foteliku:( więc zostaliśmy w domu, jakoś tak pusto tutaj.... DOBRANOC!!!

Ja to śpie cała noc............ale czujnie.słyszę każdy ruch małego ale jak sie budze to jestem wyspana
Kasia nie masz ochraniaczy do łóżeczka?Nie możesz tak dalej funkcjonować...zrób cos z tym

Esti mam ochraniacze do lozeczka ale tylko do polowy lozeczka zaczynaja sie przy glowie i koncza w polowie lozeczka i maly wklada miedzy prety nogi bo sie wierci w nocy i jak tylko zjedzie nizej to wklada nozki miedzy prety. moze doradzisz mi jakis inny ochraniacz.
a faktycznie nieda sie tak funkcjonowac ledwo chodze dosyc mam anemie niedoborowa NADAL to jeszcze chodze niewyspanado tego dochadza problemy a mam ich sporo i to niemalych. a szkoda gadac .ale jak spojrze na usmiech mojego szkraba to o wszystkim zapominam o spaniu o problemach o chorobie.

Joaaaaa pisałaś ze bierzesz cilest,nowe cilest..Jakie są nowe bo ja też biore je a jak brałam wcześniej to teraz wydają mi się takie same jak tamte...Jak to z nimi jest???I ja jakoś po nich nie chudne, ale i nie tyje pocieszam się..hihii
Nasz Filipek też już smacznie śpi. Pobudka 6- 8, różnie to u niego bywa....:-):-):-)
DEziewczyny jakie wy wszystkie laski jesteście..Czytam o waszych wagach, wzrostach i tylko pozazdrościc mizostaje....Ja przy wzroście 164 waże 59 kg....Tak jak przed ciąża zreszta...:tak:To ja w 4 miesiacu w lecie tamtego roku....Wtedy jeszcze nic nie przytyłam....

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    574,8 KB · Wyświetleń: 38
  • 2.jpg
    2.jpg
    513,8 KB · Wyświetleń: 38
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć