reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To są siatki centylowe dla wcześniaków, bo koleżanka która ma córeczkę eż wcześniak z 35 tygodnia mi to dzisiaj uświadomiła....Oi jest z 37 tygodnia wieć sie łapie
Więc wedle tych siatek waży , mierzy dobrze.Mam rację Albi?

reklama
Mili ale slodke maleństwo.....cudny jest .......i Oli byla taki malutki?No moze mniejszy a teraz kawał chłopa hihihihi.Aż sie wzruszyłam...ach ucałuj go:-):-):-)
Mjopa fajna z Was praka hihi i jaka ładniusia:tak:A Ty to chudzinka laska jak sie patrzy

Esterka dziekuje i oczywiscie ucaluje a Olis to taki cudny jest nasz sprycioch maly
Albi pokazywalam zdjecie mezowi i sie usmial bo powiedzial ze zrobil by tak samo a moj maz jak do tej pory to tylko raz mala z kupy przebral i to jak byla malusia a teraz jak widzi kupe to wola " mama corka cie wola" ja mowie co patrze na mala i na niego i juz wiem o co chodzi wiec ja jestem od czarnej roboty:-D
Dawidek ma takie ladne duze oczka:tak:
Esterka pytalas sie rano co z remontem u nas wiec tak: w przyszlym tygodniu idziemy wybierac juz panele i plytki, farby i urzadzenia sanitarne a okna nowe dopiero 10 czerwca beda wiec mysle ze do konca czerwca bedzie koniec remontu i juz bedziemy mogli sie wprowadzic:tak:

Esterka nawet nie masz pojecia jak bardzo , poprostu jestem najszczesliwsza na swiecie a ten babsztyl coraz bardziej mnie irytuje i tym bardziej sie ciesze ze niedlugo sie od niej uwolnie.
Dzis jak bylam u mojej siostry i wzielam malego na rece a moja siostra trzymala Natalke i widziala ze ja 3mam kogos innego i tak strasznie plakala i musialam odlozyc dzidziusia i wziac moja niunie bo taka zazdrosna byla:-D a pozniej myslala ze to lala i calowac go chciala bo ona w domu ma lalki ktore sobie caluje tylko dziwila sie czemu ta lala sie tak rusza:-D

moj znowu spi w fotelu, tak wlasnie oglada mecze:crazy::crazy::crazy:skandal
no i tak wygladaja codziennie nasze wieczory, full romantic:wściekła/y: luki wstaje o 6 z mala potem kladzie ja spac i idzie d pracy a Duska sie budzi o 9;-)wiec jestem w sumie wyspana, ale kurde nasze zycie erotyczne to jest gorsze niz kiepskie:no::no::no:bo luki idzie spac po wiadomosciach i to w fotelu:crazy::crazy::crazy::crazy:a ja siedze na allegro, naszej klasie i swoim blogu.:baffled:

Anja nie martw sie moj tez na meczu usnol i nawet nie pozwolil przelaczyc programu a i tak nie obejrzal, moj maz wstaje o 4 a o 21 kladzie sie spac wiec ja siadam na kompa i siedze do 24, dzisiaj byl wyjatek bo chcial zebym sie z nim troche potulila ale tak zwyczajnie a tak to zawsze zasypia ledwo sie doprosze buziaka na dobranoc a o sexie nie wspomne bo przewaznie na weekend kiedy nie jest zmeczony:wściekła/y:

nie musze sie o anykoncepcje martwic tym sposobem jest bardzo naturalnie, w sumie chcialabym byc znowu w ciazy, wiem ze to hardcore jedno po drugim! no i nie moge bo mialam cc, ale na pewno chce drugie dziecko za jakies 2lata;-)

reklama
a mnie sie maz zapytal dzis jak od siostry wracalismy czy chce znow taka mala dzidzie a ja mowie ze juz mam a tak na serio to dopiero za jakies 3-4 lata

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry