reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my juz po spacerku, maly po kapieli i kolacji spi :-) :rofl2:
wkleje wam kilka fotek ze spacerku, kurde a moj J kupil sobie autko na sterowanie i jedzi po calym domu, jak sie maly obudzi to on z nim bedzie siedziec i wezmie wolne na telefon bo mnie wkur...

reklama
Albi Daiwś to taki mały cwaniaczek...słodziakowy jest
Mąż właśnie wrócil z pracy i jest zchwycony pazurkami..................ale powiedzial,że brzydkie zdjecia zrobilam paznokci .skrzywienie zawodowe hihihihihi

Ja uwielbiam frencz i jak przychodzi pora na klapeczki latem to tylko frencz na stopach albo czasami czerwony;-)

Esti Pazurki piekne az zazdroszcze ale ja sobie nie zrobie bo to trzeba ciagle uzupelniac i dla mnie to drogi interes:-(a Olis masakra niedlugo cos wykombinuje i Ci z lozeczka wyjdzie:szok:
Albi normalnie czaderskie zdjecia!!!:laugh2:z Twojego mezulka to prawdziwy kombinator hehe ale spoko moj tez jak widzi mega kupisko to wola mama trzeba dziecko przebrac bo mnie na wymioty bierze:laugh2:Salik wiktorek taki powazny jak moj Bubus:tak:Szczypi ,Ewciu u mnie ciag dalszy karmienia z butli 1 posilek bo kurka wodna musi sie nauczyc....lyzeczka je ladnie ale na widok smoka z butli szaleje bo chce cyca:dry:ale nie odpuszczamy.....takze 3mam za Was kciuki laseczki!!a jakie macie wogole te buteleczki bo ja NUK'a i kupie jakas wieksza AVET'a zobaczymy moze bardziej mu podpasuje....oby!!!:happy:wzielam dzis pierwsza tabl.Cerazette zobaczymy jak sie bede czula.....;-)

Ja jak kupiłam butle treningową to nie miałam jaki jest to smoczek a szukam go bo jest naprawde super bo David je z niego kasze i kleik.

w tej butli treningowej jest ten trojprzeplywowy, Wiktor tez je z niego kaszki na dobranoc a w dzien ma smok nr2, ale mam tez dwie butelki z canpolbabies takie baloniki i smoczki sa bardziej mieciutkie Wikus pije z nich soczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry