dzidzia214
Styczniowe mamy'08
probuje:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do tesiowej... to sczezrze Ci i Justie25 wspolczuje... takie tesiowe to poprostu s....ki!! zazdrosne o swoich synalkow, nie potrafie pojac jak mozna sie tak zachowac wobec kobiety w ciazy... popieram wypowiedzi wczesniejsze kolezanek do piwnicy i zabetonowac!!!!!! mi moja nibyc przyjaciolka- tzn znamy sie cale zycie wiele razem przezylysmy, ale wiele tez mi zlego zrobila... powiedziala jak dowiedziala sie, ze jestem w ciazy, ze znienawidziala mnie przez to, poniewaz juz nie bedziemy mialy o czym gadac- i badz tu czlowieku madrym!!!!!
olalam to oczywiscie....
teraz same mi sie ukladaja.... teraz bylam poprawic to co tamten zepsul.... ja wole krotsze... tzn zawsze takie praktycznie mialam i w taich mi dobrze, wiec zastanow sie czy masz ochote na zmiany czy tylko podciac.....
ale ja od samego poczatku mialam "wybrzuszenie" z przodu;-) teraz tylko rosnie
Anja78 masz racje.... ale ja chcialabym juz zimy, sniegu... wogole nie wiem co mi sieprzez ta ciaze robi, uwielbiam jak pada deszcz itp... dziwne