reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!
Takie fajne temaciki pozaczynane a ja tymczasem wyjeżdżam. I to jedyny powód dla którego wolałabym zostać w domu. Bo cieszę się jak dzika świnia, że wreszcie z miasta wyjedziemy: witajcie Mazury i morze! :-DDo rodzinki jedziemy i wrócimy jak nam się znudzi albo urlop skończy - tzn przed 28mym.
Buziaki dla wszystkich styczniówek, zwłaszcza nowych - żeby dobrze im się z nami czekało.:cool:
Tymczasem, papa:rofl2:, do przeczytania po powrocie.

reklama
justice25 gratulations!!!:-):-):-)
dzidzia-
czekamy na info
aOla ja będąc na zakupach w rezerwedzie chciałam kupić piękne skarpetki z abs dla maleństwa. Były całkiem nie drogie, bo kosztowały 4.99 a w necie około 10PLN.Ale znowu mnie mężulek wyciągnął ze sklepu.
A kurczaczek Pumi o 22.30 to jeszcze nie jest tak późno. Ja wczoraj jadłam o tej porze placki po węgiersku. Kurczaczka zjadłabym teraz, hm w sezamie nigdy nie jadłam ale ja lubię eksperymenty kulinarne. :tak::tak:
Oprócz jednego . Kiedyś robiłam zrazy po chłopsku. Wyglądało to tak: mięsko rozbite i zrolowane z jakimś farszem. Nie było by tak źle ale w farszu wg przepisu były rodzynki. Osobiście w cieście bardzo lubię, ale nie w połączeniu z mięskiem.:no::no:
Ania S jak my doczekamy te kilka tygodni?:-(:-(

Justice ale super!!Bedziesz miała coreczke. Ale Ci zazdroszcze.
kurcze tyle dni jeszcze niepewnosci a ja marze o coreczce. Prawde mowiac najwazniejsze zeby była dzidzia zdrowa ale jakos tak podswiadomie marze o Agatce:-D
Jak sie urodzi Borys to tez dobrze.
Pandorax ale Ci dobrze- jedziesz na mazury. Pieknie. Wypocznij i nabierz sił na poród w styczniu:-)

Dziękuje Wam wszystkim za gratulacje i w ogóle :-) jerszcze nie ochłonęłam, obdzwoniłam juz wszystkich "zyczlliwych" żeby podzielić się ta wspaniałą nowiną:-)
Mąż się ze mnie śmieje, bo za nim chodze i non stop sie pytam czy się cieszy...
Widze, że na naszej liście styczniowych mam i tak wygrywaja "siusiaki:-)" , jak na razie 2:3 ale sądzę że i tak więcej będzie dziewczynek, czego sobie i Wam z całego serduszka życzę:-) no i żeby zdrowiutkie były

czesc dziewczynki,
dziekuje Wam, ze sie tak o mnie troszczycie... ja dopiero wrocilam, od 8 rano:wściekła/y: ledwo co wysiedzialam w kolejce, oczywiscie zaplatalo sie duzo starych dewotek... ale coz.... lekarz powiedzial, ze oki, dal mi jeszcze masc od uszka,
bo mnie boli troszke... ale naszczescie juz oki:-) Pumi mimo wszystko masz super meza, bo D na Jego miejscu w zyciu by nie pojechal... chyba, ze sie myle.... Justie bardzo Ci gratuluje, a pandorax zycze udanych wakacji.....

jestem wykonczona po siedzeniu w tej kolejece.... eh....

Justice -wielka buzka!!!
olbrzymie gratulacje!!!!!!
ale supcio ze dziewczynka. Troche zazdroszcze
114.gif

Pandorax-wypoczywaj i tesknij za nami!
Anja-co ci powiedziec zeby cie troszke uspokoic? zadreczysz sie a zupelnie niepotrzebnie bo dzidzia ma sie napewno dobrze.
ja nadal na sciezce wojennej z P.
502.gif
i szwagier tez ma muchy w nosie. ja mam tego dosc-we wlasnym domu sie nie mozna wyluzowac bo sie krolewiczowie obrazaja.

reklama
W Ameryce jest takie prawo,ze jak kobieta zamorduje kogos w czasie PMS lub w ciazy nie idzie do ciupy:-):-):-)(zwala wine hormony-jest traktowana jak psychicznie chora hihihi)wiec luzik Pumi, postrzelaj sobie, broni w NYC pewnie nie brakuje:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry