reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jeny, w Gd. upał, byłyśmy z malą w parku się uczyć i zamiast się wysmarować trzydziestką Martyny to ja mądra oliwką się wysmarowałam po całości i leżalam parę dobrych godzin - tych najgorszych, od 10.30 do teraz :crazy: taka stara a taka durna, wyglądam jak Indianiec :crazy: no i nauczyłam się trochę, przynajmniej jak tam siedziałam to myślałam że umiem już część, ale jak tylko weszłam do domu to jakieś zaćmienie umysłu, już nic nie pamiętam :crazy: no nic, teraz to się nie pouczę, mała w pelni życia

reklama
jeny jak Leosiek urósł szybciutko!! a taki meleńki był jeszcze niedawno...
a ja wciąż twierdzę że Nicolka i Kasia to jak dwie krople wody!! ale jak ja spojrzę na swoje zdjecia jak byłam w wieku M to tez wyglądalam identycznie, jak się dorobię tego cholernego skanera to Wam pokażę

Dziuba.........biedna..to pocierpisz w nocy....kefirem lub żsiadłym mlekiem sie posmaruj....super skutkuje.:-)
A pote grubą warstwą balsamu nawilżajaco- chłodzacego to skóra nie powinna zejsc

Słonko przypieka ale się tego tak nie czuje bo wiaterke jest:)
A ja własnie wcinam świezo zerwane czeresinki z sadu...
Mały kwękał po tych szczepionkach, ledwo co zasąl i oczywiście jak nigdy na rękach wtulony i śpi, tylko go do łóeczka włożyłam to ryk ale pobujałam wycałowałam i śpi juz pol godzinki:)

śmietaną się wysmarowałam, nic innego nie ma w domu... tylko jak mam potem iść w sukni ślubnej która jest odcinana na równo ponad cyckami skoro jestem opalona jak 14-lateek na obozie... ramiona, wewn. strona rąk i dekolt w serek?? :crazy: chyba trzeba będzie się wyrównać jakoś... chociaż pewnie i tak jutro już nie będzie widać że w ogóle sie opalałam... zawsze tak mam na poczatku lata... cały dzień na słońcu, wieczorem śmierć bo cała czerwona i broń Boże dotknij, a następnego dnia jak w środku zimy, blada jak ściana

reklama
premiera nowej spacerówki, na razie tylko na balkonie, jutro wyruszamy nowym wóziem w teren :laugh2:

Załączniki

• DSCN5015.JPG
    DSCN5015.JPG
    132,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCN5013.JPG
    DSCN5013.JPG
    139,3 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCN5009.JPG
    DSCN5009.JPG
    151,7 KB · Wyświetleń: 48

Nowe wątki

reklama