reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kurka masz racje Dziuba glupie przesady!!!:wściekła/y:ja to nawet welonu nie bede mogla miec hehe teoretycznie bialej sukni tez !!!!!ale tylko teoretyucznie:-)
Albi nie za ma co:-pmusze sie doedukowac jak co z tymi szczepieniami dalej bo teraz 17 .06 juz 3 raz....infanrixem...lece na obniad karmie Bubusia i lecimy na spacer:tak:

Heloł!:-D:-D:-D
My rano załatwiliśmy małemu paszport....nie było kolejek................pani w Urzędzie przemiła.........4 lipca już ma być
Pogoda piękna:-)
B-Asia ja mam ksiażeczkę co 2 miesiące stemplować...tak jest wszędzie.Możesz zacząć wprowadzać obiadki i nie muszsz rezygnować z deserków.Najpierw marchew a za kilka dni dynia
Monika nie wiem czy mam coś zablokowane czy nie:confused::confused::confused::confused:

My już mamy paszport dla malego nasz podróżnik jak pamiętacie był już we Francji:)
Fajna pogoda bo jest ciepełko i wiaterek:)
Boje się i coagle sprawdzam małemu gorączkę bo te 3 szczepionki mnie przerażają:(
Dzisiaj przeniosłam się z małym do innej przychodni bo tam gdzie byliśmy poprzednio nic się nami nie interesowali:(

ja sie przeniose z malym blizej ale dopiero jak bede miec to samo nazwisko co Wiktorek, tam mnie wszyscy znaja dzwonie przedstwaiajac sie swoim nazwqiskiem a wiedza ze maja zapisac Wiktora Z. na wizyte a wszedzie indziej musze sie tlumaczyc ze to moje dziecko wrrrr...:angry: :angry: :angry:

Olis jest git!!! Moja mala nawet w 1/3 nie jest taka zwinna jak on.
Wstala dzis o 6 rano i nie dala mi dluzej pospac:baffled:
I gdzie sie do chorery schowalo sloneczko?? zimno sie zrobilo jak w listopadzie :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry