reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
oj z przekręcaniem się jest jeszcze kiepsko, na razie Leo zwany hrabią nauczył się trzymać główkę, ostatnio zaczyna jakieś wygibasy. Ale jeszcze sam się nie przekręca.
Choć jeszcze trochę. Mam nadzieję, że zdążę zobaczyć za nim wrócę do pracy.

no nic- u mnie 8:30. Ide umyc uzebienie i zjesc sniadanio. Dzis wstretna pogoda- pojdziemy tylko do sklepu kupic kartke bo jutro idziemy wesele i bedziemy siedziec w domq

no przeciez sie przekrecil!

Załączniki

• gimnastyka.JPG
    gimnastyka.JPG
    9,8 KB · Wyświetleń: 62
hej dziewczymki :)
jeju jak mnie dawno nie bylo, juz mysalam, ze wczoraj uda mi sie chwile popisac i poczytac a tu nici :(:no: na szczescie dzisiejsza noc mozna zaliczyc do przespanych bo nicola juz tak nie plakala :)
zadowolona nawet mozna powiedziec- zabek juz prawie na wierzchu :):tak:
bylo 2 dni cieplo to bylo fajniutko na spacerku bylismy razem wszyscy, a dzis znow zimno :(:no: ahhh...
ooo nicolka chyba kupke robi, bo purka i sie cieszy :confused::laugh2::-);-)
wklejam zdjecia ze spacerkow :)

Załączniki

• spacerki 033.JPG
    spacerki 033.JPG
    74,5 KB · Wyświetleń: 33
  • spacerki 045.JPG
    spacerki 045.JPG
    63,6 KB · Wyświetleń: 30
  • spacerki 046.JPG
    spacerki 046.JPG
    95,1 KB · Wyświetleń: 35
  • spacerki 047.JPG
    spacerki 047.JPG
    68 KB · Wyświetleń: 31
  • spacerki 063.JPG
    spacerki 063.JPG
    77,7 KB · Wyświetleń: 31
Pumi u nas tak srednio bo cieplo ale wiatr taki ze glowe urywa:szok:dlatego bylam tylko godzinke z Bubusiem;-)MAsiek Leonek cudny i juz tak urosl normalnie szok:-)usciskaj go:tak:Kasia fotki sliczne a Nikosia jaka juz panna:-)

reklama
Kubus wklada ravzki do buzi cale obslini apozniej daje memci:-Dcala jestem mokra hehe;-)
Aga za tydz w sobote chyba sie urwiemy z Ł na 2-3h jak Bubus zasnie do klubu na piwko i sie troche od****ic i odmozdzyc:laugh2:musze bo normalnie oszaleje taki we mnie wQrw siedzi przez to wszytsko .
Esti nawet pani w urzedzie ta mila powiedziala ze ksiazeczka ubezp jest wazna miesiac a kiedys byla 3 nigdy nie slyszalam zeby byla wazna 2 miesiace :confused:a przeciez jestem bezrobotna od 4 mc ciazy....i co miesiac musialam podpijac mozen to jakies inne zasady i z zakladu pracy sa wazne 2 mc?????ja nie wiem nie znam sie mowie co mi powiedzieli...:baffled:sami nie wiedza :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry