reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basiu, to dobrze że Kubuś ma tą najlagodniejszą postać, może się faktycznie okaże że dieta nie będzie potrzebna... ja kiedys byłam opiekunką na obozie z dzieciakami z fenyloketonurią i rzeczywiście niektóre to taką miały dietę że trzeba było czarować żeby im wymyśleć jakieś danie :laugh2: a jak Bubuś taki zdrowiutki to super!!
aa, Basia, nic dziwnego ze takie posty nam tu dajesz,, skoro nie masz czasu i jesteś rzadko z nami ostatnio to jakoś przecież musisz nadrobić!! :laugh2:

reklama
co racja to racja, ja tez czasem walne posta ze szko !!!

Dziuba nic nie boj dasz rade- wkoncy my w ciebie wierzymy :-D

Pandi szukaj szukaj czegos o tym foteliku jest zajebi.. i duzo duzo tanszy od tych innych firmowych i lepszy.

Esti co to za obzarstwo po 18 co ?? zartuje ty mozesz jesc laska z ciebie :-)

Pumi jasne ze jak podrosnie to wam go tam podeśle niech sie chłopak uczy żcyia.

Nas obudzilo piekne słoneczko ahhh jak ja lubie słońce (nie koniecznie upały) co prawda jest jeszcze troche chłodno ale bedzie super a ja jeszcze w pizamie smigam a moj syn chyba sykuje mi jakis prezent w pieluszce. Ide wstawic wode na kawke i sprawdzic co tam wykludzil.

u mnie wciąż fatalnie... mala obudziła się o 4.30 i ja już nie zasnęłam bo miałam tak nos zatkany że musiałabym oddychać buzią a nie potrafię zasnąć w ten sposób... głowa mi strasznie napiernicza od tego kataru, wszystko w zatokach siedzi...

lecę ubierać tego mojego bączka i śmigamy do parku się uczyć, w domu nie mogę się skupić, co chwile coś mnie rozprasza...

Basiu, a Wy już ustaliliście termin śłubu itp.?? bo pisalas ostatnio ze coś poszło do przodu...

HURa po wszystkim:)
Na grype jelitową ładnie połknąl troche sie krzywił ale tak to super:) trzecią obowiązkowo też adnie zniósł nawet nie zapłakał a na pneumokoki to oddechu nie mógł złapac tak go bolało ale szybko dał się uspokoic:) więc jestem zadowolony, byle nie miał goroączki:(:(:(

Dziuba poszlo o tyle ze cala nasza 3 i rodzicami lukasza jedziemy do moich do glogowa zeby popatrzec na sale i cos wybrac i ustalic wlasnie date:-)powiedzcie czy warto byc przesadnym ze musi byc R w miesiacu w ktorym sie bierze slub albo ze nie moze to byc maj?a taki ladny miesiac:baffled:nie jestem przesadna ale jednak wole nie kusic losu bo w czarnego kota ktory przejdzie mi droge to wierze albo glupi zbieg okolicznosci pechowych!!!
Pam ciesze sie ze Oskarek pieknie zniosl szczepienia!!poza tym piekne imie (tez tak chcialam ale luki nie za bardzo....)
w urzedzie znow sie nerwow najadlam -nie wiem co za tydzien:szok:babka nie chciala mi podpic ksiazeczki ubezp. bo tepa i mnie nie rozumiala a przeciez jest wazna miesiac a dzis mi sie konczyla bo sokladnie miesiac temu ja podpijalam .....ah dopiero pani w informacji kochana mi odp na moje pytania i bez problemu podbila ksiazeczke:tak:jednak sa jeszcze normalni ludzie w tych urzedach....;-)Dziubus owocnej nauki!!!!:tak:
mam pytanie czy ktoras wie czy jak sie bierze cerazette czy mozna miec okres???kurde krwawie coraz mocniej boje sie ze bede musiala odstawic poki co biore...:baffled:ale czuje troche rewolucje w brzuszku jakby to byl jednak okres na szczescie brzuch mnie nie boli jedynie tak mydli.....jak zwykle mialam podczas okresu .a czesto plamicie po tych tabl.??a jak dlugo plamicie??prosze odp bo padne wiem ze jest osobny watek o anty....ale to pilne dziekuje;-)piekna pogoda dlatego teraz odpoczniemy zjemy pobawimy sie i na spacerek ruszamy:-)Kubcio wypij soczek z Gerbera jablko winogrona i dzika roza bardzo mu smakuje a i deserek jablko z dynia z Bobovity,....chcialabym mu wprowadzic zupki albo obiadki jak mam to zrobic????przestac dawac deserki czy dawac dalej i dac mu po prostu dodatkowe???o stalych porach czy nie koniecznie skoro je jeszcze tego nawet nie pol sloiczzka malego???buzki i dziekuje za porady Kochane!!:-)

reklama
Pandi myslałam, ze cie ominie ten zabieg..............:-( ale nie bedzie tego złego. Basia dzieki za waidomosc na priv.
My dzisiaj mamy tez ost hexe a w sierpniu zaczynamy pierwszą dawke penumo i we wrzesniu ost dawka i bedzie koniec.:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry