reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witajcie kobitki.
Juz naprawde nie wiem co sie tutaj dzieje, nie jestem w stanie Was doczytac. Moze ktoras stresci mi co sie dzialo w ciagu 1,5 tyg.
Zauwazylam tylko,że zalozylyscie watek zamkniety. Bardzo sie ciesze....:-):-)
To co u mnie- hmmm.....Moje dziecko ostatnio ma problemy z zasypainiem. Usypia go maz, ja sie ulatniam bo powoloutku odstawiam malego od cycusia. Daje mu jeszcze w nocy i raz w dzien...Borys ma skaze bialkowa wiec ja sie poddalam z karmieniem. Musialbym zrezygnowac ze wszystkiego co zawiera nabial- a ja ogolnie jestem serowa i jogurtowa wiec nie ma szans na zrezygnowanie z tego. Poki co dostaje Bebilon HA...
Poza tym jestem zmeczona jak diabli- od kilku tyg mam dola.Nikomu sie nie zale, nie marudze bo to nie ma sensu ale naprawde juz nie mam sil...
Trzymajcie sie lasencje i buziaczki dla Waszych maluszkow

Asia to lekarz przepisał wam bebilon ha???Nasz Fifi też ma skaze +azs i dajemy mu bebilon pepti, specjalny dla uczulonych na białko i mleko krowie....:-(

witajcie....masakra nie mam wogole czasu na kompa:-(a tak mi zalezy zeby z Wami dalej byc - mysle o watku zamknietym a jeszcze za 2 tyg wracam do pracy to pewnie bede w doskoku do Was zagladac ahh....
Dziubus kuruj sie kochana bo ja juz w sumie wyzdrowialam tylko gardelko troszke pobolewa;-)
Aga ciesze sie ze paczka doszla a ta plyte specjalnie zapakowal Luki w babelkowa koperte i nie powinna sie zlamac -widac jak traktuja paczki na poczcie albo nie wiem co bylo powodem...hm to jak mam ja wyslac pewnie plastikowe opakowanie tez sie zlamie-macie jakis pomysl bo Esti tez zamierzanm ja wyslac!!!:tak:
Anja Esti sprawdzila szampon Dermena i jest si wiec ja tez go zaczelam polecac!!!a Vichy nie polecam tych ampulek- drogie i g***daja......Ewcia zdjecia superowe!!!Anja Duska jest cudna taka dama;-)Pam Oskarek sliczny!Pumi Kochana jest Domoniczka!Monika nie przejmuj sie ludzmi ktorzy zachowuja sie gorzej jak dzieci i krzywdza innych bo im sie nudzi....:baffled:Szczypi piekne jestescie a Zuzia cala TY!!!;-)Agne gratuluje zdania egz i oby tak dalej samych piatek!!!laseczki ja tez mam zly humor dzisiaj nie wiem skad:confused::baffled:ale przeszlo mi na spacerze szybko z moimi mezczyznami:tak:a jesli chodzi o mojego Bubusia to pisalam pisalam po prostu Wam sie zapomnialo-KUbus ma stwierdzona lagodna postac fenylokeotnurii-hiperfenyloalaninemie-genetyczna goroba ukladu metabolicznego.trzeba padac poziom bialka fenyloalaniny we krwi powyzej 6-7 wymagana jest spacjalna dieta...o odp ilosci tego bialka ,trzeba liczyc i wogole specjalne jedzonko kupowac.pisalam ze niecaly miesiac po porodzie bylismy w klinice oboje i ze mial badania a ja spalam na podlodze....:-(dlatego kubus ma co 2tyg pobierana krew zeby zmierzyc ilosc bialka we krwi....

wybaczcie za mega posta:zawstydzona/y:mam nadziejeze nie zapomnialam o zadnej....:zawstydzona/y:lece klas kubcia a zacze4lam plamic po Cerazette:baffled::wściekła/y:

Asiu pewnie,że jak masz sie męczyć to lepiej zrezygnować z karmienia........nie wpłynie to dobrze ani na Ciebie a ni na Boryska.Może w końcu sie porządnie wyśpisz i odpoczniesz
Trzymaj się kochana:-):tak:

Basiu, ja też włąśnie dostalam cerazette - ciekawe czy u mnie będą te plamienia. A jeśli tak to co - trzeba odstawić? ja jeszcze nie dostałam @ po porodzie...:confused:

Basiu, ja też włąśnie dostalam cerazette - ciekawe czy u mnie będą te plamienia. A jeśli tak to co - trzeba odstawić? ja jeszcze nie dostałam @ po porodzie...:confused:
ja tez nie pandi, wciaz czekam:confused: niby teraz troche plame ale nie wie czy to@ czy od cezarette, ktore notabene bardzo dobrze znosze, bralam pzed ciaza i ok

czy któaś z Was ma lub zna taki foteli samochodowy firmy Sena typ Patti Mega Max? Spodobał mi się. Tobi niedługo wyrośnie z poprzedniego a jeszcze nie siedzi pewnie więc ten z regulowaną pozycją CAŁEGO FOTELA bardzo mi się spodobał. I byłby juz może do końca bo do 36 kg działa.
KOBO - Najlepszy sklep w internecie
FOTELIK SAMOCHODOWY ROSNIE RAZEM Z DZIECKIEM! 9-36 (377814092) - Aukcje internetowe Allegro

nigdy nie slyszalam o tej firmie, nie lepiej kupic znanych firm jak maxicosi czy concord troche drozsze ale TO BEZPIECZENSTWO DZIECKA, JEST NAJWAZNIESZJE, kupowac fotelik nieznanej firmy, bez atestow to duze ryzyko:no:slyszalas historie zielono_mi:-(:-(:-(:-(i dzieki dobremu fotelikowi jeden z blizniakow przezyl

uff Duska wlasnie zasnela

aha dzieciaczki wszystkie przesliczne, SZypawka i Zuzik jak dwie krople wody:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry