salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
pandi pierwsze slyszeo takim ale fajny jest :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Szczypi piekne jestescie a Zuzia cala TY!!!;-)Agne gratuluje zdania egz i oby tak dalej samych piatek!!!laseczki ja tez mam zly humor dzisiaj nie wiem skad
ale przeszlo mi na spacerze szybko z moimi mezczyznami
a jesli chodzi o mojego Bubusia to pisalam pisalam po prostu Wam sie zapomnialo-KUbus ma stwierdzona lagodna postac fenylokeotnurii-hiperfenyloalaninemie-genetyczna goroba ukladu metabolicznego.trzeba padac poziom bialka fenyloalaniny we krwi powyzej 6-7 wymagana jest spacjalna dieta...o odp ilosci tego bialka ,trzeba liczyc i wogole specjalne jedzonko kupowac.pisalam ze niecaly miesiac po porodzie bylismy w klinice oboje i ze mial badania a ja spalam na podlodze....:-(dlatego kubus ma co 2tyg pobierana krew zeby zmierzyc ilosc bialka we krwi....
mam nadziejeze nie zapomnialam o zadnej....
lece klas kubcia a zacze4lam plamic po Cerazette

ja tez nie pandi, wciaz czekamBasiu, ja też włąśnie dostalam cerazette - ciekawe czy u mnie będą te plamienia. A jeśli tak to co - trzeba odstawić? ja jeszcze nie dostałam @ po porodzie...![]()
niby teraz troche plame ale nie wie czy to@ czy od cezarette, ktore notabene bardzo dobrze znosze, bralam pzed ciaza i okczy któaś z Was ma lub zna taki foteli samochodowy firmy Sena typ Patti Mega Max? Spodobał mi się. Tobi niedługo wyrośnie z poprzedniego a jeszcze nie siedzi pewnie więc ten z regulowaną pozycją CAŁEGO FOTELA bardzo mi się spodobał. I byłby juz może do końca bo do 36 kg działa.
KOBO - Najlepszy sklep w internecie
FOTELIK SAMOCHODOWY ROSNIE RAZEM Z DZIECKIEM! 9-36 (377814092) - Aukcje internetowe Allegro
slyszalas historie zielono_mi:-