witajcie ja tez z samego rana...wczoraj ejszcze napisalam posta ale kurka net mi padl i juz mi sie pisac nie chcialo bo poszlam ogladac Ucan dance....wiec pisalam do Pandi ze bardzo mi przykro ze czeka Cie ten zabieg:-(Asiu S to nic zlego ze osdawiasz dzieciatko od piersi!!!mama jak nie ma z tego powodu dobrego humoru a nie masz bo jest to ucieazliwe jak jesz i bardzo lubisz nabial a poza tym Twoj organizm go tez potrzebuje przeciez to wapno nie mozesz nabawic sie osteoporozy

uwazam ze dobrze robisz bo dbasz o Wasze bezpieczenstwo - mleczko modyfikowane to nic zlego przeciez a karmilas piersia jak dlugo bylas w stanie

przez ta nerwowke moglabys stracic mleczko.....a tak ma;luszek bedzie mial zdrowe mleczko a Ty bedziesz zadowolona i normalnie jadla przede wszytskim;-)takze uszka do gory!!! widzisz jestemn w troche innej sytuacji ale jakze podobnej -tez wprowadzam powolutku inne mleczko Kubusiowi bo wracam do pracy - niestety nie jestem w stanie odciagnac tyle ile on potrzebuje zaraz po karmieniu a przed nie mozna....a on bardzo regularnie je czasem nawet 2 cycki takze sama rozumiesz;-)zrobilysmy wszytsko co w naszej mocy bo po porodzie dbalysmy by ruszyla sie nam lakacja i kamrmilysmy te nasze pociechy

co innego matki (nie z forum absolutnie)ktore nawet nie zadaly sobie trudu bo wazniejsze bylo to ze moga gdzies spokojnie wyjsc ,baowac i cos wypic
Pandi a ja radze zrobic jak Dziuba poczytaj opinie przewertuj internet do gory nogami i zobacz czego sie doszukasz bo ja tez bylabym zainteresowana wiec moze Ci pomoge a co sie dowiem to Ci napisze po prostu;-)
esti Olis wariuje jak moj Bubus tylko on tak kopie moje nogi a nie ochraniacz

Dziuba nie boj pupki na pewno zdasz egz!!!!

Pumi dominisia extra!!!!a ja glos nawet na profesjonalnej kamerze mam jakis dziwny jak nie moj

Aga ,Esti w czym Wam wyslac te plyty zeby nie popekala

wczoraj Bukusiowi w H&M kupilismy wdzianko ze snoopim -takie spodenki moro i poluweczka i swietna czapke

i skarpetki w smyku - ahh nie moglam sie powstrzymac

teraz Kubcio wyczarowal mi kupeniunie wiec ide go przebrac i moze sie jeszcze drzemnac bo pozniej do urzedu jade stwierdzic ze przestaje byc bezrobotna - ponoc jak ktos sam sobie znajdzie prace a nie przez urzad to do wynagrodzenia dostaje od nich 30% ...ciekawe czy to dotyczy ludzi na calym etacie czy tez na pol - zapytam sie dzisiaj!!!
Dziuba ja to juz prawie wszytsko wiem o tek chorobie a musze Cie uspokoic -Kubus nie ma typowej fenyloketonurii tylko wlasnie najlagodniejsza jej postac;-)czyli jakby nie jest chory bo jest tylko kontrola bialka we krwi -jeszcze nie ma zadnej diety:-)zobaczymy co bedzie jak wprowadze inne mleczko no i miesko....